LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Matea Markić
/MMARKIC
Datum registracije: 19.03.2024.
Zadnja aktivnost: 26.03.2024.
Studentske financije

Kreativni načini za uštedu novca kao student

U svakodnevnom studentskom životu, gdje se suočavamo s brojnim troškovima kao što su školarina, knjige, stanovanje i zabava, efikasno upravljanje financijama često predstavlja izazov.
Pomoć i savjetovanje za studente

Saznajte gdje potražiti besplatno psihološko savjetovanje na sveučilištima

Važno je potražiti psihološku pomoć kada osjetite da se suočavate s emocionalnim ili mentalnim izazovima koji utječu na vašu kvalitetu života. Stručni psiholozi mogu pružiti podršku, razumijevanje i alate za suočavanje s različitim problemima.
Sveučilište u Rijeci

Borba protiv dezinformacija: Lekcije iz Ukrajine i superizborna 2024. godina

Istraživači su istaknuli važnost istraživanja dezinformacijskih narativa u medijskom okruženju obilježenom širenjem lažnih vijesti.
DIY za Uskrs

VIDEO: Jednostavna tehnika bojanja uskrsnih jaja

Saznajte kako napraviti neobična ali jednostavna uskršnja jaja pomoću kuhinjskog papira.
Studentski dom Stjepana Radića

Sudjelujte u izradi dizajna logotipa za Radićeve dane 2024.

Svoje ideje dizajna logotipa možete poslati preko Messengera na Studentski odbor Stjepana Radića najkasnije do 1. travnja. Nakon toga izabrani logotip bit će nagrađen, a odluku o najboljem logotipu donijet će sami studenti glasovanjem u grupi.
Veleučilište u Virovitici

Na Veleučilištu u Virovitici održan poduzetnički panel „Bivši student – današnji poduzetnik”

U Virovitici je održan poduzetnički panel „Bivši student – današnji poduzetnik”, na kojem je Luka Veljanovski, osnivač poduzeća Kastmz, podijelio svoje iskustvo i savjete kao uspješan poduzetnik.
Studentski smještaj

Pronalaženje studentske sobe ili stana – odakle krenuti?

U pronalaženju studentskog stana ili sobe studenti imaju na raspolaganju različite resurse, uključujući online-platforme. Ovo su neke od najčešćih metoda pronalaženja studentskog stana ili sobe.
Medicinski fakultet u Zagrebu

Središnja medicinska knjižnica pokreće novi ciklus radionica

Radionice, namijenjene studentima, djelatnicima i suradnicima Medicinskog fakulteta, pružit će sudionicima jedinstvenu priliku za proširenje njihovog znanja o raznolikim temama.
Ministarstvo kulture i medija

Obuljen Koržinek na 60. rođendanu Satiričkog kazališta Kerempuh: „Kazalište treba i dalje privlačiti publiku svih generacija“

Ministrica kulture i medija, dr. sc. Nina Obuljen Koržinek, prisustvovala je svečanom programu kojim je obilježeno 60 godina postojanja Satiričkog kazališta Kerempuh, uz dodjelu trajnog priznanja Dušku Ljuštini za njegov izniman doprinos kazališnoj umjetnosti.
Sveučilište u Zagrebu

Fakultet elektrotehnike i računarstva organizira besplatne STEM radionice za školarce

„Proljetni BIND“ treće je izdanje radionica pod nazivom „Budi inženjer/ka na dan“. Osnovnoškolci od drugog do osmog razreda i njihovi roditelji pozvani su na besplatne radionice.
YUFE Minors 2024./2025.

Otvorene pretprijave na YUFE Minors

Otvorene su pretprijave za YUFE Minors, mikrokvalifikacije od 30 ECTS bodova koje će se održati tijekom prvog semestra akademske godine 2024./2025.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

COST Informativni Dan: Virtualno povezivanje istraživača i inovatora u znanosti i tehnologiji

COST organizira informativni dan kako bi predstavio mogućnosti sudjelovanja u programu Europske suradnje u znanosti i tehnologiji, potičući povezivanje istraživača i inovatora diljem Europe.
Slavljeničko izdanje

Otvorene prijave za 11. izdanje međunarodnog festivala Star Film Fest

S kategorijama koje obuhvaćaju dokumentarne, igrane, industrijske, eksperimentalne i animirane filmove, ovaj festival predstavlja platformu za uspon nadolazećih talenata.
Sveučilište u Dubrovniku

Pisana baština na papiru središnja je tema velike nadolazeće manifestacije

Izložba i serija predavanja „Pisana Kulturna Baština na Papiru – Multidisciplinarna Istraživanja“ održat će se 27. ožujka 2024. na dubrovačkom Kampusu.
Fakultet elektrotehnike i računarstva

Hašek, omiljeni alat za provjeru tekstova, proslavio trideseti rođendan!

Hašek, neizostavan alat za provjeru pravopisa na hrvatskom jeziku, proslavio je tridesetu obljetnicu postojanja.
Savjeti

Korisni alati za studiranje: Besplatne web stranice i alati

Brojni su besplatni resursi i alati današnjeg digitalnog doba. Zašto ih ne iskoristiti za poboljšanje učenja, organizacije i produktivnosti?
MUZZA 3. TJEDAN ZNANOSTI 2024.

Tjedan znanosti: Otkrijte znanstvena čuda u Novom Zagrebu

Treće izdanje MUZZA Tjedna Znanosti održat će se od 12. do 14. travnja u zgradi Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, nudeći studentima više od 100 besplatnih radionica, izložbi i predavanja koje će ih približiti različitim područjima znanosti i tehnologije.