LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karmela Grbić
/KGRBIC
Datum registracije: 22.05.2023.
Zadnja aktivnost: 02.06.2023.
Vijesti iz svijeta

Pas je dobio svoju vlastitu fakultetsku „diplomu”

Pas vodič dobio je svoju vlastitu fakultetsku diplomu, što je izazvalo veliko oduševljenje.
Netflix dokumentarci

Ovi Netflixovi dokumentarci će ti promjeniti život

Netflix ima opsežnu biblioteku dokumentaraca koji pokrivaju širok raspon tema, od znanosti i tehnologije pa sve do povijesti i politike. Mnogi dokumentarci imaju zabaviti i poučiti, a neki od njih i promijeniti naše perspektive i način na koji vidimo svijet. Ovo je deset Netflixovih dokumentaraca koji će promijeniti vaš život i način razmišljanja.
Motivacijski citati

FOTO: Motivacijski citati koji će te zasigurno inspirirati

Svima nama je ponekad potrebna motivacija te smo upravo zato izdvojili najbolje citate koji će te definitivno inspirirati.
STUDENTSKI ŽIVOT

Ultrajednostavni recepti koje bilo tko može napraviti

Ideje za brze studentske obroke trebamo uvijek, a ovaj put donosimo nešto modernije, ali opet jednostavne za pripremu. Ovi obroci trend su i na društvenim mrežama. Namirnice za njih ne moraju biti skupe, stoga ovi recepti mogu poslužiti u studentskim danima.
Zadnji dan srednje škole

Norijada 2023: Maturanti slave zadnji dan srednje škole!

Maturanti su službeno dočekali njihov zadnji dan u srednjoškolskom obrazovanju, a mnogi od njih su se i ove godine pobrinuli da ostanu zapamćeni sa svojim  prepoznatljivim majicama s kreativnim natpisima.
Vijesti iz svijeta

Njemačka je službeno u recesiji

Njemačka je u krizi povodom velikog skoka cijena energije, koji je prošle godine ''natjerao'' ljude da troše manje novca.
Ideje za prvi spoj

Našli smo super ideje za prvi spoj

Odlučili smo ti olakšati nedoumice i naći neke ideje da ti prvi spoj ostane u dobrom sjećanju, ali i da impresioniraš osobu s kojom ideš na dejt. Od posjećivanja muzeja, odlaska u „escape room” ili karting, čak i da odvedeš spoj na projekciju u „driveIN” kino, zasigurno nećeš promašiti s našim prijedlozima. Nadamo se da ćeš inkorporirati naše ideje i vjerujemo da ćeš oduševiti svoju odabranicu ili odabranika na vašem prviom spoju.
AI tehnologija

Sumirali smo koje su prednosti i mane AI tehnologije

Najjednostavnije rečeno, AI se odnosi na sposobnost uređaja da funkcionira slično ljudskoj inteligenciji i obavlja zadatke koje bi obavljali ljudi. Potiče našu sposobnost razmišljanja i istraživanja novih mogućnosti. Medicinske aplikacije i liječenja revolucionizirale su uporabu AI tehnologije. Iako AI nudi nekoliko prednosti, u nastavku je još uvijek spomenuto nekoliko nedostataka. AI učinkovito otkriva trendove i obrasce u skupu podataka i, kao rezultat, može brže generirati preciznija predviđanja. To je presudno za tvrtke jer mogu vizualizirati veću sliku za bolje donošenje odluka. Primjerice, takvim trendovima i obrascima, AI može poboljšati mogućnosti marketinške analize bilo koje organizacije.
Ljetni festivali

Festivali na koje moraš ići ovo ljeto

Odabrali smo top glazbene festivale na koje moraš ići ovo ljeto. Zato se ne stresiraj i uživaj u melodijama svojih najdražih DJ-eva. U nastavku smo odabrali najzanimljivije festivale koje trebaš posjetiti ovo ljeto i maksimalno uživati u njima.
Događaji ovog proljeća

Obožavatelji pizze oduševljeni povratkom drugog Pizza Festivala u Zagrebu

Već su prva dva dana privukla brojne Zagrepčane i posjetitelje glavnog grada, a svakog dana do 28. svibnja od podneva do ponoći Strossmayerov trg bit će ispunjen okusima, mirisima i zvucima Italije. Veseli kuhari i pizza majstori na deset štandova nude svoje najnovije kreacije: od klasičnih napolitanskih i sicilijanskih pizza do suvremenih i pizza u plehu, prženih pizza, originalne domaće tjestenine, mirisnih focaccia od dizanog tijesta, luksuznih gelata i neodoljivih brioša.