LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetni festivali

Festivali na koje moraš ići ovo ljeto

Odabrali smo top glazbene festivale na koje moraš ići ovo ljeto. Zato se ne stresiraj i uživaj u melodijama svojih najdražih DJ-eva. U nastavku smo odabrali najzanimljivije festivale koje trebaš posjetiti ovo ljeto i maksimalno uživati u njima.

Odabrali smo top glazbene festivale na koje moraš ići ovo ljeto. Zato se ne stresiraj i uživaj u melodijama svojih najdražih DJ-eva. U nastavku smo odabrali najzanimljivije festivale koje trebaš posjetiti ovo ljeto i maksimalno uživati u njima.

Bliži nam se ljeto i želiš zaboraviti na obveze i stres od faksa i posla, a pritom se želiš i zabaviti? Što drugo rješava privremeno brige ako ne glazba?

Odabrali smo top glazbene festivale na koje moraš ići ovo ljeto. Zato se ne stresiraj i uživaj u melodijama svojih najdražih DJ-eva. U nastavku možeš pročitati naše odabire za glazbene festivale ako si u potrazi za nezaboravnim iskustvom ljeta 2023.

Let the Music Be Free festival

Od 15. do 17. lipnja 2023. na Jarunu moći ćeš svjedočiti više od 70 inozemnih i domaćih DJ-eva. Iako je Let The Music Be Free (LMF) jedan od najmlađih hrvatskih festivala na čiji su dolazak potvrdile najveće svjetske zvijezde – Above & Beyond, Adam Beyer, John Summit, Camelphat, ARTBAT, to su samo neki od vladara elektroničke i klupske scene.

Ultra Music festival

Donosimo vam najveće glazbene festivale koje možete posjetiti ovog ljeta!


Ultru ne trebamo posebnu predstavljati jer već slovi za jedan od najpopularnijih festivala diljem svijeta koji se svake godine održava u Splitu (Park mladeži).

Neki od DJ velikana imena koje možeš vidjeti i slušati  od 7. do 9. srpnja 2023. jesu Adam Beyer, Afrojack, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet.

Seasplash festival

Jedan od najdugovječnijih hrvatskih festivala, Seasplash, svoje posljednje izdanje imat će od 20. do 23. srpnja 2023. na lokaciji Martinske u Šibeniku, stoga nemoj propustiti taj kultni festival i pridruži se posljednjem okupljanju.

Od danas u prodaji i jednodnevne regionalne ulaznice za festival ULTRA Europe


Hideout festival 2023

Otkriveni su posljednji izvođači za našu postavu Hideout 2023, s imenima kao što su Folamour (A/V), East End Dubs i Kings Of The Rollers koji će se pridružiti ovog ljeta na poznatom festivalu na Zrću od 25. do 29. lipnja 2023.

Nadamo se da smo ti dali neke ideje i da ćeš ovo ljeto stvoriti neke uspomene uz svjetski obožavan žanr te da ćeš uživati u festivalskoj atmosferi.

 

 

Saznaj sve o mobilnosti na jednom mjestu uz Erasmus Festival


 

FOTO: UNSPLASH