LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zadnji dan srednje škole

Norijada 2023: Maturanti slave zadnji dan srednje škole!

Maturanti su službeno dočekali njihov zadnji dan u srednjoškolskom obrazovanju, a mnogi od njih su se i ove godine pobrinuli da ostanu zapamćeni sa svojim  prepoznatljivim majicama s kreativnim natpisima.

Maturanti su službeno dočekali njihov zadnji dan u srednjoškolskom obrazovanju, a mnogi od njih su se i ove godine pobrinuli da ostanu zapamćeni sa svojim  prepoznatljivim majicama s kreativnim natpisima.

Nakon stresnog razdoblja učenja, priprema za maturu i osmišljavanja završnih radova, maturanti su službeno dočekali njihov zadnji dan u srednjoškolskom obrazovanju.

Učenici završnih godina srednjih škola, danas, 26.5., se opraštaju od svoje svakodnevice te su se tako pozdravili s profesorima i razredom, ali i s izostancima, ''puš pauzama''  i kavama u kafićima pored svojih škola.


Gradom je odašiljala pozitivna energija

FOTO: Donosimo vruću atmosferu s norijade u Zagrebu, od trga do Bundeka



Glavno okupljalište u Zagrebu je bilo na Trgu bana Josipa Jelačića. Atmosfera nije razočarala s mnoštvom veselih srednjoškolaca punih elana, a ponosni maturanti pobrinuli su se i osigurali da ostanu zapamćeni sa svojim  prepoznatljivim majicama s kreativnim natpisima.

Nisu sakrivali svoje veselje, a slavlje se nastavlja na Bundeku gdje je organiziran zabavno glazbeni program. Nastupit će Zembo Latifa i brojna DJ lica s ostalim izvođačima.

FOTO: Pogledajte najzanimljivije majice zagrebačkih maturanata


U Varaždinu,srednjoškolci 'feštaju' protekla 3 dana. Varaždinski maturanti su svoj zadnji dan otplesati Quadrillu (francuski društveni ples s 4 para igrača populariziran u 18.stoljeću).

U Hrvatskoj je ove godine srednju školu završilo čak 30 tisuća maturanata, prenosi Index.hr.

Čestitamo svima koji danas zasluženo slave svoj završetak!

PRATITE NORIJADU: Zadnji je dan škole maturantima, počela ludnica diljem Hrvatske!



Želimo vam puno uspjeha na narednim ispitima državne mature te budućim poslovnim pothvatima.

FOTO: UNSPLASH