LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prednosti interneta

Vještine koje možete steći na online tečajevima

Iako smo nekada za sve nove vještine i znanja upisivali tečajeve koji su uključivali odlaske na redovita predavanja, danas je puno bolji izbor učenje putem interneta.

Iako smo nekada za sve nove vještine i znanja upisivali tečajeve koji su uključivali odlaske na redovita predavanja, danas je puno bolji izbor učenje putem interneta.

Danas internet koristimo više nego ikada prije. Postao nam je alat za istraživanje, pisanje i učenje. Stoga vam donosimo popis vještina koje možete steći online umjesto da idete na redovita predavanja nekoliko puta tjedno.

1. Kodiranje - riječ je o kombinaciji primijenjene znanosti i matematike koja uključuje i dovoljno znanja programiranja, a upravo je zbog težine učenja, ova vještina jako cijenjena. Platforme na kojima možete naučiti više o kodiranju su Java Script, PHP, Ruby i jQuerry. 

2. Sviranje glasovira - sigurno si postavljate pitanje kako se sviranje može učiti online, ako je jednostavniji način sjesti za instrument i svirati? No, ovo je jedan od jeftinijih načina, a uključuje samo skidanje apikacije za učenje sviranja pojedinog instrumenta. Osim toga, na YouTubeu možete pronaći mali milijun tutoriala za različite razine učenja. 

3. Jezici - osim što ćete učenjem novog jezika povećati svoje samopouzdanje, poboljšat ćete rad mozga, a ujedno nikada ne znate kada vam novonaučeni jezik može zatrebati. Preko interneta je veća šansa da jezik bolje naučite i to zato što sami regulirate tempo učenja lekcija, ali i tečnost jezika je puno bolja. Popis najboljih aplikacija za učenje stranih jezika možete pronaći na poveznici

4. Excel - program koji bi svatko trebao naučiti, jer osim što je dobar za izradu financijskih planova, može se koristiti i za organizaciju događaja i razne popise. Ako ga krenete učiti sami kod kuće za računalom, najbolje ćete kao početnik shvatiti osnove i sve funkcije Excel programa. 

5. Fotografija - fotografija nam pomaže sačuvati uspomenu iz nekog razdoblja prošlosti našeg života i uvijek ih je dobro imati u velikim količinama. Ako se odlučite učiti kako preraditi neku fotografiju, i to putem programa koji si sami instalirate, doista ćete vidjeti da slika govori tisuću riječi.

FOTO: WIKIPEDIA