LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Plati pa gledaj

Nema više dijeljenja lozinki: Netflix uveo nove mjere i u Hrvatsku

Nema više dijeljenja lozinki: Netflix uveo nove mjere i u Hrvatsku. Netflix je nove mjere uveo nakon godinu dana upozoravanja, a neki su već i zaboravili na njih.

Nema više dijeljenja lozinki: Netflix uveo nove mjere i u Hrvatsku. Netflix je nove mjere uveo nakon godinu dana upozoravanja, a neki su već i zaboravili na njih.

Ako ste mislili da se Netflix šali kad je najavio akciju protiv dijeljenja lozinka, dobro ste se prevarili. Iako su njihova upozorenja trajala više od godinu dana, nove mjere polako dolaze i u Hrvatsku.

Prema novim mjerama, samo oni koji se nalaze u istom kućanstvu kao vlasnik računa, mogu se koristiti istim. Prijatelji, članovi obitelji i ostali koji ne žive na istoj adresi kao vlasnik računa, bit će dodatan trošak za vlasnika jer on mora platiti dodatan iznos za svaku novu osobu koja se priključi na drugom uređaju, piše Lider.

Ne propustite ove hit serije s Netflixa, a odsada ga možete dobiti 6 mjeseci na poklon


 


VEZANO: HRVATI NA NETFLIXU: odakle mi u ovoj priči?


 

Utjecaj na studente


Nove mjere znače da se studenti koji, primjerice, žive u studentskim domovima, ne mogu koristiti računom svojih roditelja, braće ili sestara jer ne žive u njihovom kućanstvu.

Ovo je nova Netflixova serija koja je uspjela rasplakati cijeli svijet!


No, iz Netflixa su još prije nekoliko mjeseci objavili da više od 100 milijuna ljudi iz cijelog svijeta gleda filmove i serije na njihovoj platformi bez plaćanja. Netflix je prvi od streaming-platformi koji je uveo ovakav oblik intervencije u borbi protiv dijeljenja lozinki.

Ova država zabranjuje korištenje društvenih mreža mladima!


IZVOR: LIDER
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA