LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NAJBOLJA „VIDEOTEKA” ZA SVAČIJI UKUS

Ne propustite ove hit serije s Netflixa, a odsada ga možete dobiti 6 mjeseci na poklon

Za razliku od ispitnih drama u ovim Netflixovim dramama i trilerima sigurno ćete uživati! Pogledajte preporuke za serije koje su oduševile Hrvatsku i svijet.

Za razliku od ispitnih drama u ovim Netflixovim dramama i trilerima sigurno ćete uživati! Pogledajte preporuke za serije koje su oduševile Hrvatsku i svijet.

Vrijeme ispitnih rokova vrijeme je u kojem si uskraćujete većinu gušta i potpuno se fokusirate na učenje. Jedino što se na zaslonu gleda u tom razdoblju jesu seminari, skripta, zadaci i teorija koju morate naučiti za ispit. Vjerujte, znamo da jedva čekate da prođe zadnji rok pa da bez grižnje savjesti možete odmoriti uz Netflix maraton. Sreća je u nesreći da vrijeme stvarno brzo leti – izdržite još malo.

Da vam skratimo muke i pripremimo teren za odmor i uživanje, predstavljamo vam listu top 3 serije koje morate pogledati na Netflixu čim završe rokovi. Za razliku od ispitnih drama u ovima ćete sigurno uživati.


1. Griselda


Ako ste obožavatelj Narcosa, svakako pogledajte biografsku kriminalističku dramu koja je megahit ne samo u Hrvatskoj nego i diljem svijeta. Radnja serije prati život Griselde Blanco, narkošefice okrivljene za 250 ubojstava. Njezina najmlađa žrtva imala je samo dvije godine. Kako je opstala u narkosvijetu u kojem vladaju muškarci i postala jedna od prvih žena koja vodi narkokartel, zbog čega su svi strepili na spomen njezinog imena – doznajte čim se vratite s posljednjeg ispita! Napomenut ćemo da glavnu ulogu u seriji tumači izvrsna Sofia Vergara.
 

2. American Nightmare


Kriminalistička dokumentarna serija koja je istodobno oduševila i uznemirila gotovo cijeli svijet prati otmicu Denise Huskins, koju su 2015. oteli iz kuće njezinog partnera Aarona Quinna u Kaliforniji. Taj nevjerojatan slučaj izvrsno je dokumentiran u seriji, ali nećemo odavati previše detalja kako vam ne bismo pokvarili doživljaj. Samo ćemo reći da ne bruji cijeli svijet, uključujući i društvene mreže, o toj priči bez razloga.
 

3. Fool me Once


Britanska osmodijelna televizijska serija adaptirana je prema istoimenom romanu Harlana Cobena. U središtu je radnje Maya, udovica koja se pokušava pomiriti s brutalnim ubojstvom supruga Joea. Zaplet najbolje možemo opisati frazom „umro sam, ali sam živ” jer Maya u jednom trenutku na tajnoj kameri u stanu vidi svog muža živog. Može li vjerovati svojim očima? Što se stvarno dogodilo u ovoj priči? To ćete sigurno htjeti otkriti sami.


Ali, mi imamo i šećer na kraju za vas! Iako Netflix nema više besplatno razdoblje za nove korisnike niti mogućnost dijeljenja računa, A1 Hrvatska svojim novim i postojećim korisnicima poklanja Netflix Osnovni paket na 6 mjeseci! Promocija se odnosi na aktivacije do 31. ožujka uz mobilne tarife Savršena+ i Apsolutna te internetske pakete Mega NET i Giga NET. Očekuje vas uživancija u svim sadržajima iz Netflixove videoteke. Birajte hoćete li igrane filmove, serije, crtiće, dokumentarce ili originalne Netflixove sadržaje, za svakog ima ponešto!

FOTO: PEXELS