LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„One Day”

Ovo je nova Netflixova serija koja je uspjela rasplakati cijeli svijet!

Ne odgađajte stvari za sutra, recite ljudima da ih volite i živite u trenutku!

Ne odgađajte stvari za sutra, recite ljudima da ih volite i živite u trenutku!

Netflixova nova serija One Day izašla je ove godine, a već je uspjela osvojiti, ali i slomiti srca svojih obožavatelja. Naime, riječ je o adaptaciji istoimenog romana autora Davida Nichollsa, a 2011. godine je po knjizi također snimljen film u kojem glavne uloge predstavljaju Anne Hathaway i Jim Sturgess. U seriji, glavne uloge preuzimaju Ambika Mod kao Emma i Leo Woodall kao Dexter.
 


VEZANO: Loud budgeting: Kako preuzeti kontrolu nad financijama?



Emotivne scene

 

Glavni zaplet serije vrti se oko ljubavne priče između Dextera i Emme, dvoje mladih ljudi koji se susreću 1988. godine na dan njihove mature. Radnja prati njihov odnos kroz sljedećih dvadeset godina, prikazujući njihove susrete, razdvajanja i promjene kroz koje prolaze kao pojedinci.

Isto tako, serija istražuje teme ljubavi, prijateljstva i životnih izazova te način na koji se glavni likovi suočavaju s raznim životnim situacijama poput karijere, obiteljskih odnosa i osobnih tragedija.
 


 

Oduševljeni gledatelji

 

Serija je definitivno oduševila, ali i rastužila gledatelje diljem svijeta, koji su svoje dojmove o emotivnim scenama serije podijelili na društvenim mrežama.
 

 

FOTO: FOTO: NETFLIX