LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vrijeme za relaksaciju

Dosta vam je koronavirusa, ispitnog stresa i neizvjesnog ljetovanja? Imamo prijedlog kako se opustiti

Nagomilani problemi neće se riješiti preko noći, a možda ćete i preskočiti ljetovanje ove godine. Međutim, svakako se trebate malo opustiti i nakratko odmaknuti misli od svakodnevice.

Nagomilani problemi neće se riješiti preko noći, a možda ćete i preskočiti ljetovanje ove godine. Međutim, svakako se trebate malo opustiti i nakratko odmaknuti misli od svakodnevice.

Još smo u prvoj polovici 2020, a već nam je lagano prisjela pa bismo rado izbrisali protekle mjesece i počeli iznova. Čak su i istraživanja pokazala da su Hrvati najviše psihički nastradali u koronakrizi.

Naime, tim psihologa s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu došao je do tih izrazito zabrinjavajućih rezultata. Navode da otprilike jedna trećina građana već doživljava pogoršanje svojeg psihičkog stanja. Pridodamo li navedenom još uvijek nagomilani stres zbog potresa koji su pogodili Zagreb, zatim ekspresno iseljavanje iz studentskih domova, neizvjesnost oko održavanja nastave, polaganja ispita i novih slučajeva zaraze, jasno je da moramo pronaći način za prilagodbu na novonastale okolnosti i opuštanje. Pročitati neku knjigu, prošetati, pogledati dobar film ili počastiti se nečim što već dugo želimo – neke su od mogućnosti.

Jedan dobar shopping neće riješiti nagomilane probleme niti nas odvesti na ljetovanje koje ćemo ove godine možda preskočiti, ali nam može malo skrenuti pažnju i odvući nam misli od svakodnevice. Međutim, u ovoj situaciji preporučamo online shopping – uz to što u udobnosti svojega doma možete prelistati sve kataloge i što će vam željeni predmet stići na kućnu adresu, nećete se morati nepotrebno izlagati gužvama i biti u kontaktu s gomilom ljudi (što je u ovom trenutku više nego poželjno).

Definitivno nešto što ste ugledali još u veljači, ali niste bili sigurni treba li vam? Sada je vrijeme za kupnju. Usput se prijavite na OTPeticu – program  vjernosti OTP banke koji je potpuno besplatan, a koji je dostupan u svega nekoliko klikova putem Mobilnog ili Internet bankarstva. U OTPetici za online plaćanje Mastercard prepaid karticom i Visa web prepaid karticom sakupljate bodove koje onda možete zamijeniti za odlične pogodnosti i nagrade partnera OTP banke. I još jedna dobra vijest – u kategoriji Bonovi i popusti ponovno su dostupni eKupi bonovi. 

Prijedloga za opuštanje imamo još, ali shopping je ona ideja koja je svima već razvukla osmijeh na licu, posebice kad uz njega još idu spomenute nagrade.
FOTO: PIXABAY