LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online tečajevi

Poklanjamo ti predavanja za koja se nećeš morati buditi prije nego što ptičice zacvrkuću

Oduvijek maštaš o idealnom svijetu gdje prerana i obavezna predavanja ne postoje, a zadatci nisu puko štrebanje? S Campsterom učenje poprima sasvim novi oblik! Poklanjamo ti tečaj po izboru, a sve što trebaš jest ostaviti komentar ispod Facebook objave članka.

Oduvijek maštaš o idealnom svijetu gdje prerana i obavezna predavanja ne postoje, a zadatci nisu puko štrebanje? S Campsterom učenje poprima sasvim novi oblik! Poklanjamo ti tečaj po izboru, a sve što trebaš jest ostaviti komentar ispod Facebook objave članka.

Još jedna akademska godina donijela je niz obaveznih predavanja koja ti ne daju da ostaneš u krevetu koji trenutak duže ili da na miru pojedeš doručak, a na spomen učenja i polaganja ispita diže ti se kosa na glavi. Već si se milijun puta pitao zašto ne postoji neki online-prijenos iz dvorane da se ne moraš u sedam ujutro gužvati u prepunim tramvajima, a onda još i drijemati na preranom predavanju? Znaš li da takve negativne misli samo dodatno otežavaju tvoju situaciju jer zapravo učenje ne mora nužno biti i mučenje?

To nam najbolje pokazuje ekipa iz Campstera, online platforme za učenje koja nam omogućava da virtualni svijet iskoristimo na najbolji mogući način. Kako? U nekoliko jednostavnih koraka.

  1. Izbor teme prvi je i osnovni korak u samom procesu učenja. Ako znaš što te zanima i ako si motiviran o tome nešto naučiti, već si na pola puta. Pozitivna je stvar što je spektar tema zaista širok, stoga birati možeš od tečajeva programiranja ili poslovnog razvoja, pa sve do tečajeva jezika. Neka te ne brine ako o pojedinoj temi ne znaš apsolutno ništa – tome tečajevi i služe. Na interaktivan ćeš način graditi svoje znanje od nule.
  2. Samostalno organiziranje učenja najveća je prednost online učenja. U javnom prijevozu svaki dan provodiš sate? Iskoristi nekoliko minuta za tečaj. Red u menzi tako je dugačak da misliš da nema smisla gubiti vrijeme iako umireš od gladi? Nekoliko klikova i već si na blagajni. Solo-učenje, učenje s ekipom, u krevetu, na plaži, na faksu, s mobitela, laptopa, kompjutera... ti si taj koji organizira kako, koliko, gdje ćeš i kada učiti.
  3. Polaganje završnog zadatka posljednji je korak svakog tečaja. Bez brige, ne radi se tu o klasičnoj provjeri znanja. Završni se zadatak sastoji od dvaju dijelova – kratkog kviza te primjene stečenog znanja. Temeljito obrađene teme poredane od najlakše do najteže prate logičnu strukturu, a onda, logično, završavaju završnim zadatkom, koji je zapravo utvrđivanje svega onoga što je tečajem prođeno. Velika je prednost što pristup podatcima i informacijama imaš i nakon završenog tečaja, dakle u svakom su ti trenutku dostupne sve sitnice koje si možda zaboravio.

Ne zvuči loše, slažemo se. A još će ti bolje zvučati kad ti kažemo da ti jedan od Campsterovih tečajeva poklanjamo. Sve što trebaš napraviti jest pročešljati web-stranicu Campstera, izabrati jedan od tečajeva i u komentaru ispod objave ovoga članka na Facebooku opisati zašto baš ti i zašto baš taj tečaj. Vremena imaš do petka, 22. studenog, u 23:59.

FOTO: INSTAGRAM