LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Književna čajanka u Klubu Zona

Ugodno druženje uz čaj i kolačiće na putu alkemije

Tri mlade profesorice hrvatskoga jezika pripremaju još jednu Književnu čajanku u Klubu Zona. Nova je tema roman "Alkemičar".

Tri mlade profesorice hrvatskoga jezika pripremaju još jednu Književnu čajanku u Klubu Zona. Nova je tema roman "Alkemičar".

Nova će se Književna čajanaka u Klubu Zona održati u petak, 4. studenoga, u 20 sati. Tema čajanke je Alkemičar Paula Coelha. Roman je nadahnuo milijune ljudi širom svijeta koji su u jednostavnoj priči prepoznali mnoge životne poruke i mudrosti.

– "Alkemičar" će sigurno nadahnuti sudionike Književne čajanke. Stara mudra izreka kaže da nema glupih pitanja, ali ima teških pitanja na koja nikada ne dobijemo odgovor. Ili pak dobijemo? Saznajmo u petak što se događa na putu alkemije, ali ne bez kemije čaja i kolača. – poručuju Djevojke koje čitaju.

Tri mlade profesorice hrvatskoga jezika, Ivana Bartulović, Lukrecija Perišić i Maja Radilović pišu osvrte na književna djela za svoj blog Djevojke koje čitaju.  Od listopada u Klubu Zona organiziraju čajanke.

Neformalna književna druženja uz čaj nisu opterećena dinamikom, stoga nije potrebno nikakvo predznanje o književnoj kritici.

FOTO: FLICKR