LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tuga među fanovima

Loša vijest za fanove: Britney Spears odustala od glazbene karijere

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih američkih pop pjevačica Britney Spears službeno je objavila kako se više nikad neće vratiti na glazbenu scenu.

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih američkih pop pjevačica Britney Spears službeno je objavila kako se više nikad neće vratiti na glazbenu scenu.

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih američkih pop pjevačica, Britney Spears, službeno je objavila kako se više nikad neće vratiti na glazbenu scenu.

Nakon mnogobrojnih tračeva i pretpostavki u medijima o njezinom povratku u glazbenu industriju i pisanju novog albuma, Britney se oglasila na svom Instagram profilu i jasno dala do znanja da su sve vijesti lažne te da ne planira povratak u glazbu.

Trenutno piše pjesme za druge izvođače i navodi kako zaista uživa u tome, piše BBC.
 

Novi početak

 

Pjevačica je prošle godine u listopadu objavila knjigu pod nazivom „The Woman in Me" u kojoj piše o svojoj prošlosti, djetinjstvu, ljubavnim vezama, odnosu s roditeljima i svim traumama koje je proživjela tijekom prošlih godina.


VEZANO: Britneyna knjiga oduševila fanove


 


Knjiga je u potpunosti oduševila sve fanove koji su uz čitanje imali priliku još više upoznati i naučiti o njihovoj najdražoj pjevačici, a i sama Britney navodi koliko je sretna i ponosna na knjigu.

Također ističe kako se trenutno želi fokusirati na sebe i svoje želje i potrebe te da joj glazbena karijera u ovom trenutku nije prioritet.

FOTO: FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA