LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Veliko prijateljstvo

FOTO: Baby Lasagna i mačak Stipe dobili svoju ilustriranu priču

Slikovnica donosi šarmantnu priču o njihovom neobičnom prijateljstvu i pustolovinama koje su zajedno prošli.

Slikovnica donosi šarmantnu priču o njihovom neobičnom prijateljstvu i pustolovinama koje su zajedno prošli.

Baby Lasagna i njegov mačak Stipe postali su junaci nove ilustrirane priče, koja nosi naziv Veliko prijateljstvo. Slikovnica donosi šarmantnu priču o njihovom neobičnom prijateljstvu i pustolovinama koje su zajedno prošli. Basna se temelji na stvarnim pričama i govori o podršci, ljubavi i važnosti zajedništva.

Autor teksta i ilustracija je Igor Jurilj, poznat i kao Yellow Yuri, ilustrator i novinar, koji je ovu priču oblikovao uz pomoć ovogodišnjeg favorita i jednog od protagonista – Baby Lasagne. Priča prati Stipu, jednookog mačka, koji je pronašao veselje i sreću u kući gdje mačke jedu lazanje. Stipe je svoga najboljeg ljudskog prijatelja premjaukao u Baby Lasagna jer su njegove porcije manje od uobičajenih. Sukob s čipkom na kauču slučajno rezultira stvaranjem hit pjesme Rim Tim Tagi Dim, a nakon što Baby Lasagna podijeli novu pjesmu i ples svojih mačaka, postaje senzacija. Baby Lasagna prvo osvaja Doru, a potom odlazi na Euroviziju sa svojim mačkama: Brankom, Gertrudom i Stipom.

Baby Lasagna iznenadio fanove s novim hitom! Fanove najviše zanima kada i službeno izlazi nova pjesma



Slikovnica Veliko prijateljstvo bit će dostupna u redovnoj prodaji od 18. svibnja 2024. godine, a do tada su otvorene prednarudžbe. Da bi ta simpatična priča mogla doprijeti do čitatelja diljem svijeta, osim hrvatskog izdanja, slikovnica je objavljena i na engleskom jeziku.
IZVOR: ROCKMARK
FOTO: ROCKMARK