LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dirljivo

Emotivni trenutak na koncertu Baby Lasagne u Varšavi: glazbenik podijelio tužnu vijest

Na koncertu u Varšavi jedan ga je poklon posebno dirnuo, a s publikom je podijelio vijest o svom voljenom mačku Stipi.

Na koncertu u Varšavi jedan ga je poklon posebno dirnuo, a s publikom je podijelio vijest o svom voljenom mačku Stipi.

Naš ovogodišnji predstavnik na Euroviziji, Baby Lasagna, nastavlja graditi svoju uspješnu glazbenu karijeru, a njegovi nastupi redovito privlače publiku i izvan granica Hrvatske. Nedavno je održao koncert u Varšavi, gdje se dogodio jedan neplanirani, ali izrazito emotivan trenutak.

Baby Lasagna ostvario dugogodišnji san: „Nikad nisam mislio da ću ovo postići, hvala Bogu, mami i tati!”


Marko, poznatiji kao Baby Lasagna, omiljen je među obožavateljima koji mu često poklanjaju sitnice tijekom nastupa. Na koncertu u Varšavi, jedan poklon posebno ga je dirnuo – ručno izrađena kukičana mačka s jednim okom, posveta njegovom ljubimcu Stipi.

Baby Lasagna „osvojio” Pariz: njegov hit puštao se i na Olimpijskim igrama


Nažalost, taj dirljivi poklon izazvao je suze kod glazbenika, jer je tada s publikom podijelio vijest da je njegov voljeni mačak Stipe nedavno uginuo.
 

„S velikom tugom moram reći da je naš dragi Stipe preminuo prije nekoliko dana. Ova me igračka zaista dirnula. Oprostite.” – rekao je Baby Lasagna kroz suze, što je izazvalo emotivne reakcije u publici, koja mu je odgovorila gromoglasnim pljeskom i podrškom.


Podsjetimo, mačak Stipe postao je prepoznatljiv jer je imao jedno oko, a Baby Lasagna ga je uključio u spot za svoju pjesmu Rim Tim Tagi Dim, te ga učinio glavnim junakom slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo.
IZVOR: 023.HR
FOTO: INSTAGRAM BABY LASAGNA