LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatno audioizdanje romana

Najbolji ovogodišnji roman možete besplatno poslušati u audioizdanju!

Svi ljubitelji knjige sada mogu uživati i u audioizdanju.

Svi ljubitelji knjige sada mogu uživati i u audioizdanju.

Prvi put ove godine, književna nagrada tportala, koja se dodjeljuju za najbolji neobjavljeni roman, dobitnici nagrade Mariji Andrijašević za roman Zemlja bez sutona pruža i dodanu vrijednost u obliku audioizdanja pobjedničkog romana na platformi book&zvook.

Audioizdanje romana traje više od devet sati (točnije, 9 sati i 20 minuta). Osim teksta koji čita glumica Lana Barić, u izdanju se koristi i glazba te umjetno i prirodno stvoreni šumovi. Ispreplićući mnoštvo zvučnih tekstura i frekventnih priroda, u book&zvooku su kreirali ono što nazivamo soundscape. Diskretnom manirom u zvuku izgradili su unutarnji prostor teksta Marije Andrijašević, koji su ozvučili i napravili živim na način koji se ne može doživjeti normalnim čitanjem djela.

Roman Zemlja bez sutona dostupan je za download na aplikaciji book&zvook, a tportal ga svim ljubiteljima knjige daje besplatno sve do kraja kolovoza. Sve što je potrebno jest instalirati book&zvook aplikaciju na vaš telefon (Google Play Store, Apple App Store i Huawei App Gallery), a zatim ćete moći i besplatno preuzeti knjigu.
FOTO: PIXABAY.COM