LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DESETAK LAKŠE OZLIJEĐENIH

U Labinu se prevrnuo traktor pun maturanata, navodno je došlo do otkazivanja kočnica

Grupa maturanata Srednje škole Mate Blažine iz Labina krenula je na proslavu norijade u Prtlog, no nažalost, njihov put je prekinula nesreće koja je rezultirala s desetak lakše ozljeđenih.

Grupa maturanata Srednje škole Mate Blažine iz Labina krenula je na proslavu norijade u Prtlog, no nažalost, njihov put je prekinula nesreće koja je rezultirala s desetak lakše ozljeđenih.

Danas se dogodila nesreća koja je zasjenila radost i slavlje maturanata Srednje škole Mate Blažina iz Labina. Grupa maturanata krenula je na proslavu norijade u Prtlog, no nažalost, njihov put je prekinula nesreće koja je rezultirala s desetak lakše ozljeđenih, iznosi informacije Istarski.hr.

Naime, nesreća se dogodila oko 10:40 sati na cesti Labin - Prtlog, kada je traktor s prikolicom na kojoj su bili maturanti iznenada sletio s ceste i prevrnuo se. Prema neslužbenim informacijama, piše Dnevnik.hr, uzrok nesreće bio je tehničke prirode - otkazivanje kočnica na traktoru.

Istanbul glavni grad Turske? Nećete povjerovati u ove gafove s prošlogodišnje državne mature


Desetak maturanata je prilikom prevrtanja traktora lakše ozlijeđeno, međutim brzo su prevezeni u pulsku Opću bolnicu kako bi im se pružila potrebna medicinska pomoć.

Svi su maturanti prošli kroz detaljni pregled i trenutno se nalaze pod nadzorom medicinskog osoblja. Unatoč ozljedama, srećom, niti jedan maturant nije zadobio teže ozljede te njihovi životi nisu u opasnosti.

Državna matura piše se još samo ovaj tjedan, evo kada možete očekivati rezultate


Čeka se više informacija.
 

Prema najnovijim informacijama dobivenim od ravnateljice pulske bolnice, Irene Hrstić, piše Index.hr, zaprimljeno je 14 maturanata, od toga 11 djevojaka i tri mladića. Troje od njih će morati ostati u bolnici, a dvoje će ići i na operaciju. Ipak, svi su izvan životne opasnosti i niti jedno dijete nema ozlijede glave.

Savjeti za maturante: kako prije odlaska na fakultet imati najbolje ljeto ikad


 
IZVOR: ISTARSKI.HR
FOTO: UNSPLASH