LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NA FFOS-U

Za studente iz Osijeka organizira se predavanja na temu nošenja sa stresom tijekom ispitnih rokova

Predavanje pod nazivom „Kako se nositi sa stresom tijekom ispitnih rokova?” otkrit će tajne uspješnog nošenja sa stresom.

Predavanje pod nazivom „Kako se nositi sa stresom tijekom ispitnih rokova?” otkrit će tajne uspješnog nošenja sa stresom.

Studiranje može biti izazovno razdoblje u životu mladih ljudi, posebno tijekom ispitnih rokova, a stres koji dolazi s ispitima i obvezama može negativno utjecati na mentalno zdravlje studenata.

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku od jeseni uvodi novi studij


Kako bi pomogle studentima u prevladavanju stresa i postizanju uspješnih rezultata tijekom ispitnih rokova, psihologinje Sanja Diósy i Maja Matković iz Ureda za psihološko savjetovanje studenata organiziraju predavanje pod nazivom Kako se nositi sa stresom tijekom ispitnih rokova? koje će otkriti tajne uspješnog nošenja sa stresom.

Raspisan je natječaj za upis 30 studenata na studij Kaznenog prava, provjerite uvjete


Predavanje će se održati u ponedjeljak, 12. lipnja 2023. godine, s početkom u 16 sati na Filozofskom fakultetu u Osijeku, u prostoriji 39. Dobrodošli su svi studenti sa Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, a prijave se primaju preko linka dostupnog ovdje.
FOTO: UNSPLASH