LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online simpozij

Studenti pripremaju bogat edukativni program posvećen pravilnoj prehrani i zdravlju

– Čak 19 predavača, koji u svom profesionalnom i akademskom sagledavaju područja prehrane i zdravlja iz različitih perspektiva, održat će kratka 20-minutna predavanja. – najavljuju organizatori studentskog simpozija.

– Čak 19 predavača, koji u svom profesionalnom i akademskom sagledavaju područja prehrane i zdravlja iz različitih perspektiva, održat će kratka 20-minutna predavanja. – najavljuju organizatori studentskog simpozija.

Studentska sekcija za promociju pravilne prehrane i zdravlja MEF ZG, Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta PROBION te Croatian Pharmacy and Medical Biochemistry Students’ Association – CPSA Zagreb organiziraju prvi studentski simpozij pod nazivom Prehrana i zdravlje. Zbog epidemiološke situacije održat će se online – prenosit će se uživo na službenoj Facebook stranici, a zakazan je za razdoblje od 25. do 27. studenog 2020. 

– Riječ je o događaju koji je primarno namijenjen studentima Medicinskog, Prehrambeno-biotehnološkog, Farmaceutsko-biokemijskog, Stomatološkog te Kineziološkog fakulteta, ali pozvani su i studenti drugih usmjerenja da se priključe ovom trodnevnom znanstveno-edukativnom događaju. Događaj je otvoren ne samo za studente već za sve osobe koje su zainteresirane za ovo široko i zanimljivo područje. – ističu organizatori.

Cilj je Simpozija, navode, omogućiti studentima pristup novim i relevantnim informacijama tijekom ovih izazovnih vremena kako bi usprkos brojnim promjenama u sveukupnom životnom stilu ostali u tijeku s novim znanjima iz interdisciplinarnog područja vezanog uz prehranu, dijetoterapiju, održavanje i promociju zdravlja.

– Čak 19 predavača, koji u svom profesionalnom i akademskom sagledavaju područja prehrane i zdravlja iz različitih perspektiva, održat će kratka 20-minutna predavanja nakon kojih slijedi 10 minuta predviđenih za raspravu. Između predavanja sudionici će imati priliku raditi vježbe istezanja uz stručno vodstvo, a kako bismo unijeli i dašak humora u sam događaj, osigurali smo gosta iznenađenja koji će zasigurno podići atmosferu. – dodaju iz organizacije.

Kompletan je program vidljiv na vizualu u nastavku. 

FOTO: PIXABAY