LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Seksualni život

Lansirani novi Durexovi proizvodi za podizanje temperature u spavaćoj sobi

Tvrtka Durex provela je istraživanje o zadovoljstvu seksualnim životom. Uz njega dolazi prijedlog koji će svaku ljetnu akciju učiniti uzbudljivijom, intenzivijom i senzualnijom, dok će istovremeno partneri biti potpuno sigurni.

Tvrtka Durex provela je istraživanje o zadovoljstvu seksualnim životom. Uz njega dolazi prijedlog koji će svaku ljetnu akciju učiniti uzbudljivijom, intenzivijom i senzualnijom, dok će istovremeno partneri biti potpuno sigurni.

Novo Durexovo istraživanje otkrilo je kako samo trećina Britanaca (32 posto) opisuje svoj seksualni život kao dobar. Šokantniji je podatak kako bi ga samo 15 posto opisalo sjajnim, a čak 15 posto priznaje da ga niti nemaju. No, kada Britanci vode ljubav, najvažnijim smatraju partnerovo zadovoljstvo. Više od trećine ih je razočarano ako partner ne doživi orgazam.

Više od polovice ispitanika tvrdi kako im korištenje kondoma smanjuje osjećaj prisnosti te je manje vjerojatno da će doživjeti orgazam kada koriste kondom. Upravo to je razlog koji čak 61 posto Britanaca navodi kao opravdanje za nekorištenje kondoma.

Stoga je Durex, kako bi pomogao partnerima u ostvarivanju veće intimnosti, lansirao nove Invisible kondome – najtanje Durex kondome ikad. Tanji od vlasi kose, omogućuju da se približite svome partneru više nego ikad prije, povećavajući razinu uzbuđenja i istovremeno pružajući visoku razinu zaštite.

Nova razina užitka

Iako se Britanci uvriježeno smatraju nacijom koja malo toga čini u ljubavnom pogledu, dvije trećine (59 posto) njih rado bi isprobale nešto novo u spavaćoj sobi. Razlozi zbog kojih čak 50 posto izbjegava predlagati nove stvari u spavaćoj sobi su: sram (24 posto), umor (23 posto) ili jer ne znaju što predložiti (24 posto).

Rješenje je novi Durex prsten užitka – najnoviji dodatak koji podiže užitak na novu razinu. Dizajniran kako bi oba partnera doživjela dugotrajnije više užitka, vodi vas na novu razinu intenzivnog uživanja.

Alix Fox, Durexova stručnjakinja za seks i veze, smatra kako su Durex Invisible kondom i prsten užitka kombinacija koja će osigurati mogućnost da vaš seks prijeđe iz osrednjeg u izvrstan.

 Komunikacija je ključ kada se radi o oživljavanju ljubavnog života i bitno je da podijelite svoje strastvene želje s partnerom. Korištenjem Durex prstena užitka uz Invisible ekstra tanki kondom za ekstra užitak, ne samo da ćete otvoriti vrata duljem i intenzivnijem užitku, već ćete i osloboditi put budućim razgovorima o uzbudljivim avanturama unutar spavaće sobe. – ističe Fox.

Ne pristajte na dobar seks, podignite temperaturu u spavaćoj sobi uz nove proizvode. Više informacija potražite na poveznici.

FOTO: TUMBLR