LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Varšava (8)

U tijeku prijave za studentsko natjecanje EBEC; finalisti putuju u Varšavu

Do 26. studenog zaprimaju se prijave za sudjelovanje na najvećem europskom inženjerskom studentskom natjecanju. Na lokalnoj će se razini održati na zagrebačkom FER-u, nastavlja se u Erlangenu, a finale je pak predviđeno u Varšavi.

I Grdović bi bio posramljen pored erasmusovaca

Bila sam uvjerena kako sam sasvim solidna cugerica. Sve dok se nisam upoznala s vrstom „Homo Erasmusus vulgaris". Ako ih se uopće može nazvati ljudima.

Posjetite deseto izdanje „Orange Warsaw Festivala"

Nakon prošlogodišnjeg izdanja festivala, gdje su se našli Kings of Leon i Imagine Dragons, donosimo vam imena koja će obilježiti deseto izdanje „Orange Warsaw Festivala".

Seymouru Steinu uručeno posebno priznanje za doprinos u glazbenoj industriji

Na svečanoj večeri održanoj u Varšavi Seymour Stein dobio je posebno priznanje HDU-a i Dancing Beara. Upravo je on zadužio svijet otkrivši mu mnoge glazbene divove.

Martin Garrix, Years & Years i Kodaline se pridružuju programu Orange Warsaw Festivala

Uz Kings of Leon, Imagine Dragons i Justice na Orange Warsaw festivalu nastupit će i velikan elektronske scene Martin Garrix, miljenici poljske publike Years & Years te irske indie rock zvijezde Kodaline.

Kings of Leon na Orange Warsaw Festivalu

Već najavljenim bendovima na Orange Warsaw festivalu, Justice i Imagine Dragons, pridružuju se i megapopularni Kings of Leon.

Pariški duo Justice zatvara Orange Warsaw Festival

Neuobičajeni i zanosni koncerti popraćeni vizualima i glazbenim elementima sa savršenim detaljima su postali zaštitni znak pariškog dua.

Na jubilarnom izdanju Orange Warsaw festivala nastupaju Imagine Dragons

U centru Varšave održava se festival na svjetskoj razini. Prvi je najavljeni headliner jubilarnog izdanja američki bend Imagine Dragons.