LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival u Varšavi

Posjetite deseto izdanje „Orange Warsaw Festivala"

Nakon prošlogodišnjeg izdanja festivala, gdje su se našli Kings of Leon i Imagine Dragons, donosimo vam imena koja će obilježiti deseto izdanje „Orange Warsaw Festivala".

Nakon prošlogodišnjeg izdanja festivala, gdje su se našli Kings of Leon i Imagine Dragons, donosimo vam imena koja će obilježiti deseto izdanje „Orange Warsaw Festivala".

Nakon prošlogodišnjeg izdanja festivala koje je okupilo više od 50 000 ljudi, Orange Warsaw Festival ponovno će se održati na području hipodroma Warszawa-Służewiec od 2. do 3. lipnja. Deseto izdanje festivala obilježit će Florence + The Machine, Sam Smith, LCD Soundsystem, Dua Lipa, Martin Garrix i mnogi drugi. 

Najpoznatija indie vila rasplesat će i poljsku publiku, kao što je i zagrebačku 2016. na INmusicu. Florence + the Machine. Indie i baroque pop manufaktura Florence napravila je tri albuma, Lungs, Ceremonials i How Big, How Blue, How Beautiful. Rijetko tko se može pohvaliti velikim komercijalnim uspjehom i umjetničkom kreativnošću, što Florence po mnogima ima.

Dvanaest milijuna prodanih primjeraka albuma, Oscar, Zlatni Globus, četiri Grammyja, tri BRIT Awardsa; sa svime time može se pohvaliti Sam Smith, koji je debitantski album objavio prije nešto više od tri godine Sve ove nagrade dobio je zahvaljujući albumu In the Lonely Hour i pjesmi Writing's On The Wall, pjesmi koja se našla u posljednjem filmu o najpoznatijem agentu, James Bondu. Na Orange Festivalu predstavit će i svoj posljednji album The Thrill of It All.

Osnovan 2002, LCD Soundsystem i dalje pali i žari. Grupu je osnovao James Murphy, koji je danas jedan od najtraženijih producenta. Imali su u svom djelovanju jednu veću pauzu, no vratili su se u igru izbacivanjem pjesme Christmas Will Break Your Heart na kraju 2015. godine Prošle godine izdali su četvrti album American Dream, koji je ubrzo osvojio američke ljestvice.

Gigantski uspjeh u rekordnom vremenu ostvarila je Dua Lipa, koja je prvi album izbacila prošle godine, jednostavnog naziva Dua Lipa. Hitom New Rules poharala je svjetsku glazbenu scenu, a debitantski album donio joj je NME nagradu za najboljeg novog izvođača i MTV Europe nagradu za najboljeg novog izvođača.

Na Orange Festivalu naći će se još i Martin Garrix, poljska trap senzacija Taco Hemingway, poljska hip-hop grupa Rasmentalism, Ralph Kaminski i drugi izvođači. Karta za dvodnevni festival iznosi 369 PLN, što iznosi 653 kune. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici.

FOTO: ORANGE WARSAW FESTIVAL