LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Sveučilište u Osijeku (43)

Velik broj osječkih studenata postao dobitnikom Rektorove nagrade

Objavljen je popis studenata dobitnika Rektorove nagrade Sveučilišta u Osijeku za uspjeh u prošloj akademskoj godini. Nagrada podrazumijeva priznanja i 2000 kn.

Studenti osječke Akademije vraćaju se na fakultet; to razmatraju još neke sastavnice

Doznajemo kako će odvijati nastava na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku te hoće li i ostali osječki fakulteti otvoriti svoja vrata.

Sveučilišni Studentski zbor donirao 100 vizira KBC-u Osijek

Osječki Studentski zbor izradio je i donirao 100 zaštitnih 3D printanih vizira za medicinsko osoblje, a poručuje da će nastaviti davati svoj doprinos suzbijanju epidemije.

Osječki Studentski zbor prima online prijave za sufinanciranje studentskih programa

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisala je Natječaj za studentske programe u 2020. godini, a svoju ideju sada možete prijaviti online.

Raspisan Natječaj za studentske programe u 2020; donosimo uvjete za prijavu

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku raspisao je Natječaj za studentske programe u 2020. godini. Prijave se zaprimaju do 27. travnja.

Izašli rezultati natječaja Sveučilišta u Osijeku za Erasmus+ KA1

Konačan broj odobrenih mobilnosti bit će uvjetovan financijskim sredstvima pa su moguće izmjene s obzirom na trenutne rezultate.

Doznali smo kada treba izaći rang-lista za dodjelu stipendije C1 kategorije i kada će isplatiti

Povjerenstvo za dodjelu studentskih stipendija i potpora ovih će dana elektronski glasati o prijedlogu preraspodjele stipendija po kategorijama. Prorektor otrkiva kada će se objaviti privremene rang-liste i isplatiti stipendije.

Nedavno preminuo profesor s osječkog Sveučilišta; komemoracija planirana u četvrtak na Filozofskom fakultetu

Komemoracija za jednog od najistaknutijih hrvatskih zborskih dirigenata i važnog člana hrvatske akademske zajednice održat će se u četvrtak na FFOS-u.

Sveučilište u Osijeku dodjeljuje 90 stipendija, ali i 5 potpora za studente u stanju „socijalne potrebe”

Do 27. siječnja zaprimaju se prijave za 90 stipendija i 5 potpora koje dodjeljuje Sveučilište u Osijeku. Mjesečni je iznos svake pojedine stipendije 900 kuna.

Karijeriranje: otvara se pitanje zapošljavanja visokoobrazovanih mladih, a radi se i na izradi individualnog razvojnog plana

U sklopu Karijeriranja u osječkom rektoratu predstavnici poslodavaca govorit će o zapošljavanju visokoobrazovanih mladih ljudi, a održat će se i radionica izrade individualnog plana karijernog savjetnika.