LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu (57)

Replika na repliku unedogled: Studentski zbor ponovno nezadovoljan odgovorima SC-a

Upravitelj zagrebačkog SC-a poslao je Zboru odgovore na zahtjeve, ali Zbor njima nije zadovoljan.

Studentski zbor uputio SC-u precizne zahtjeve u korist iseljenih studenata

Nakon problematičnog preseljenja studenata iz njihovih matičnih domova nakon potresa Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu još se jednom obratio upravitelju kako bi se izborio za njihova prava.

StudentiZaZagreb: pozivaju da s barem 10 kn pomognete pogođenima potresom

Predstavnička studentska tijela mole studente da uplate 10 kn te da pokažu veliko srce i empatiju prema građanima Zagreba pogođenima potresima.

Studentski zbor skreće pozornost na nekoliko izrazito važnih i potencijalno opasnih pitanja

Zbor, između ostalog, ističe da su mu predstavnici SC-a prije 10-ak dana istaknuli kako nisu u mogućnosti osigurati uvjete za samoizolaciju studenata. Sukladno tome, on postavlja pitanje kako će se osobama sada smještenima ondje osigurati higijenski standardi.

Studentski zbor Sveučilišta dao potporu studentima Fakulteta hrvatskih studija

– Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu daje potporu studentima i Studentskom zboru Fakulteta hrvatskih studija i njihovim nastojanjima te osuđuje svaki pokušaj nanošenja štete ugledu i mirnom studiranju studenata Fakulteta hrvatskih studija kao i svako nazivanje studenata koji se bore za svoja prava manipuliranima. – poručuju iz sveučilišnog SZ-a.

Izabran novi predsjednik Studentskog zbora i njegova zamjenica

Matej Smetiško i Josipa Smoljo zbog svojih će novih dužnosti od sada biti odgovorni za više od 70 000 zagrebačkih studenata.

Otvoren Natječaj za sufinanciranje studentskih programa na Sveučilištu u Zagrebu

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za sufinanciranje programa pojedinačnih studenata te studentskih zborova, udruga i organizacija. Rok je za prijavu programa 18. travnja.

Započeo studentski teniski turnir; prikupljaju se sredstva za dječji dom

Na inicijativu studenata pokrenuta je humanitarna liga u tenisu. Sudjeluje čak 40 studenata, a zadnjega dana turnira posjetitelje očekuje humanitarna tombola.

SZZG traži nove članove u trima studentskim odborima

Rok za prijavu je 12. veljače u 12 sati, a je potrebno poslati potvrdu o studiranju na Sveučilištu u Zagrebu, životopis i kratko motivacijsko pismo.

„Ja EUropljanin?“ postavlja pitanje mogu li hrvatski studenti širiti europski identitet

Neprestani rast euroskepticizma uzorkovan rastućim problemom nesrazmjera između bogatih i siromašnih zemalja članica EU-a ukazao je na potrebu za poticanjem otvorenog dijaloga o europeizaciji Hrvatske. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu s tim je ciljem organizirao prvu debatu pod nazivom „Ja Europljanin?“ koja će se održati 13. prosinca u Stablu znanja.