LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
stručna praksa (67)

Raspisan natječaj za obavljanje stručne prakse u inozemstvu u sklopu Erasmus+ programa

Redoviti studenti zagrebačkog sveučilišta imaju priliku poslati svoje prijave za odrađivanje stručne praksu u inozemstvu u sklopu programa Erasmus+ za sljedeću akademsku godinu.

Sveučilište u Rijeci raspisalo drugi krug Erasmus natječaja za mobilnost studenata

Studenti riječkog sveučilišta mogu se do 21. rujna prijaviti na natječaj za studijski boravak u inozemstvu ili odrađivanje stručne prakse u inozemstvu u sklopu Erasmus programa.

Češka tvrtka Whalebone studentima nudi stručnu praksu i mogućnost zapošljavanja

Studenti završnih godina ekonomskog fakulteta imaju priliku steći praksu radom za češku softversku tvrtku. Praksa se zbog trenutne situacije može obavljati u Hrvatskoj, a traje tri mjeseca.

Dodijeljeno gotovo 100 milijuna kuna za unaprjeđenje kvalitete stručne prakse studenata

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uz pomoć europskih fondova dodijelilo je ugovore o financijskoj potpori programa za unaprjeđenje stručne prakse hrvatskih studenata.

Društveno odgovorni projekt Poslovnog dnevnika omogućuje praksu studentima s poteškoćama

Cilj je projekta omogućavanje prakse svim studentima radi lakšeg budućeg zaposlenja i ravnopravnog konkuriranja na tržištu rada. Rok je za prijavu 25. ožujka.

HKS-u odobreno više od 3 milijuna kuna za uvođenje novih modela stručne prakse na studiju sestrinstva

Uvođenjem novih modela stručne prakse žele se ojačati kompetencije studenata koje nije moguće ostvariti praksom koja se većinom odvija u zdravstvenim ustanovama tercijarne razine. Projekt bi, također, trebao ojačati kompetencije osoblja za razvoj novih modela učenja te omogućiti još bolju suradnju projektnih partnera.

IAESTE Croatia objavio natječaj za plaćenu stručnu praksu!

IAESTE Croatia otvorio je natječaj za stručnu praksu u inozemstvu koji je otvoren od 27. siječnja i traje do 19. veljače 2020. godine.

Bivši CERM-ovi volonteri o praksi koja je utjecala na njihovu buduću karijeru

Marin, Željka, Adela i Antonia objašnjavaju zašto ne smiješ propustiti priliku prijaviti se za stručnu praksu u CERM-u.

Odradite stručnu praksu u jednoj od njemačkih tvrtki i obogatite svoj životopis uz pokrivene troškove

Ako vam stjecanje radnog iskustva u renomiranim njemačkim tvrtkama zvuči privlačno, ne propustite priliku za stažiranje uz mjesečnu stipendiju od 550 eura i pokrivene troškove puta.

Uniline stipendira s 1250 kn mjesečno i omogućava stjecanje prvog radnog iskustva

Redovni studenti završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli imaju mogućnost osigurati stipendiju od 1250 kuna mjesečno i prvo radno iskustvo u Unilineu. Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na Danu otvorenih vrata koji će se održati 13. rujna 2019.