LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
sportsko natjecanje (17)

UniSport HR: u Zagrebu proglašeni studentski državni prvaci u šest sportova

Završeno je UniSport HR državno prvenstvo u šest sportova. Studentice i studenti iz cijele Hrvatske snage su odmjeravali 25. i 26. lipnja u Zagrebu, a mi vam donosimo rezultate.

HZJZ izdao preporuke za prisustvovanje natjecanjima u zatvorenim objektima

Sjedenje na tribinama i gledanje športskih natjecanja ponovno je moguće, ali na nešto drugačiji način – uz poštivanje propisanih mjera opreza.

Traže se volonteri za organizaciju UniSport HR natjecanja

U tijeku su prijave za volontiranje u sportskom timu, timu za informacije ili timu za ceremonije koji će zajedničkim snagama doprinijeti realizaciji studentskih sportskih natjecanja od 25. do 27. lipnja.

UniSport HR: kreću nacionalna sveučilišna prvenstva

Natjecanja u osam sportova u Zagrebu, Osijeku i Splitu, u okviru UniSporta HR, počinju nogometnim utakmicama 18. i 19. lipnja.

FOTO: Održan ždrijeb za futsal, košarku, rukomet i odbojku – pogledajte rezultate

Donosimo rezultate ždrijeba ovogodišnjih natjecanja u košarci, odbojci, rukometu i futsalu, a i datume njihovih početaka te mjesta održavanja.

Otvorene prijave za VeleRi sportski (tje)Dan; sudionike između ostalog očekuju e-sportovi, kartaške igre, biljar

U Rijeci će se od 28. svibnja do 1. lipnja održati VeleRi sportski (tje)Dan. Prijave su već započele, i to za pregršt sportskih disciplina!

Poznati su novi natjecatelji UniSport završnice

U Varaždinu su na natjecanju UniSport Play snage odmjerili sportaši u četirima sportovima, a samo su najbolji osigurali mjesto na završnici UniSport turnira koji će se održati u svibnju u Rovinju.

I naši studenti brane hrvatske boje na Europskom kupu australskog nogometa u Irskoj

Hrvatske su reprezentacije – muška i ženska – u australskom nogometu među najtrofejnijima u Europi, a za titulu najboljih Croatian Queens i Croatian Knights borit će se ovog vikenda u irskom gradu Corku.

Košarkaška ekipa Sveučilišta u Zadru igra u Drugoj muškoj ligi

Studenti Sveučilišta u Zadru nastupaju u Drugoj muškoj ligi (Jug) i time su podigli svoj uspjeh na novu razinu, a Sveučilištu priskrbili veliku čast.

Vrhunski sportski događaj "Student play" promiče važnost akademskog sporta

Natjecanje "Student Play" želi ukazati na važnost razvoja sporta kod mladih i istovremeno pokazati visoku kvalitetu sportske igre studenata velečilišta i visokih škola iz cijele Hrvatske. Prijave za sudjelovanje završavaju 21. travnja.