LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kampusijada 2024.

Otvorene su prijave za najveće studentsko sportsko natjecanje „Kampusijada”!

Prvi put na „Kampusijadi” natjecatelji će imati priliku okušati se u alki u tačkama te u popularnim aktivnostima iz mlađih dana – skakanje u vrećama te nošenje jajeta u žlici.

Prvi put na „Kampusijadi” natjecatelji će imati priliku okušati se u alki u tačkama te u popularnim aktivnostima iz mlađih dana – skakanje u vrećama te nošenje jajeta u žlici.

Najveće studentsko sportsko natjecanje Kampusijada 2024. će se održati od 16. i 17. svibnja 2024. godine na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj. Događaj je organiziran od studenata za studente, a prijave za natjecatelje su već otvorene. Kampusijada se održava u organizaciji Fakulteta hrvatskih studija, Edukacijsko- rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti i njihovih studentskih zborova u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Prošlogodišnja Kampusijada ostvarila je značajan uspjeh s gotovo 650 natjecatelja te više od 1400 posjetitelja. Za pripremu i realizaciju događaja pobrinuli su se vrijedni studenti volonteri te Organizacijski odbor Kampusijade u sastavu studenata tri fakulteta Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj. Ovogodišnja Kampusijada priprema nove sportove i aktivnosti, a svi natjecatelji imaju priliku osvojiti glavnu nagradu – putovanje za dvoje.

Kampusijada ponovno poziva studente na sportska natjecanja, zabavu i druženje


Tijekom dva dana održavat će se turniri u nogometu, košarci, odbojci, graničaru, stolnom nogometu i stolnom tenisu. Također, ove godine pripremaju se turniri u beerpongu, šahovski turnir te kartaške igre – bela i briškula, dok će kvizaši pokazati što znaju na kvizu u suradnji s Kvizilijadom. Prvi put na Kampusijadi natjecatelji će imati priliku okušati se u alki u tačkama te u popularnim aktivnostima iz mlađih dana – skakanje u vrećama te nošenje jajeta u žlici.

FOTO: Organizacijski odbor Kampusijade, kartaške igre

TVZ adaptirao i opremio nove prostore od 2 tisuće kvadrataSve što trebate napraviti jest odabrati sport ili aktivnost te ispuniti prijavnicu na sljedećoj poveznici. Sudjelovanje je potpuno besplatno, a mogu se prijaviti svi studenti u Zagrebu i šire. Zbog velikog interesa, prijave za beerpong, alku u tačkama, skakanje u vrećama i nošenje jajeta u žlici odvijat će se na licu mjesta. Najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade sponzora Kampusijade: Carpediem putovanja, Badel, Cluecity Outdoor Escape, Marsupia, Boulder zona, Amazinga, Padel, The Old Lockup Escape Room, Fresh kod Tete, Domino's Pizza, Muzej novog vala te Radenska uz potporu AS usluge. Dakako, kao završnica Kampusijade sprema se i veliki afterparty u suradnji sa Zags Caffe.

Prijavi se na studentsko kulinarsko natjecanje i pokaži svima tko je pravi MasterChef


Prijave za sportove moguće su do 11. svibnja 2024. godine, nakon čega će svi prijavljeni dobiti konačan raspored. Na Instagram i Facebook stranicama Kampusijade, osim prijava možete pronaći sve detalje i planirani raspored aktivnosti. Za sva dodatna pitanja studenti su slobodni javiti se na društvene mreže Kampusijade ili e-mail adresu kampusijada.borongaj@gmail.com.
IZVOR: ORGANIZACIJSKI ODBOR KAMPUSIJADE 2024.
FOTO: ORGANIZACIJSKI ODBOR KAMPUSIJADE