LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
sponzorirano (104)

Nikom ne priznaj da ne znaš osnovne financijske pojmove, nauči ih ovdje!

Ako si se ikad našao u neugodnoj situaciji jer ne poznaješ neke od osnovnih financijskih pojmova i radnji, ne brini se. U kratkim crtama objasnit ćemo ti ono najosnovnije.

Nemaju svi studenti bankovni račun, a na odabir banke onih koji imaju utjecali su – roditelji

Iako smo očekivali da svi studenti već imaju svoj bankovni račun, anketa je pokazala drukčije. Doznajemo o kojem se postotku radi, ali i kada su ga otvorili oni koji imaju te što je utjecalo na njihov odabir banke.

Svaki student treba imati – račun u banci; ovo su osnovne stvari na koje treba pripaziti prilikom njegova otvaranja

Ako si jedan od onih koji još nema bankovni račun ili pak želiš provjeriti jesi li ga ugovorio po najboljim uvjetima, donosimo ti informacije koje moraš znati!

Pojačaj svoj studentski budžet i dodatno se nagradi jednom od brojnih pogodnosti OTPetice

U tijeku je nagradni natječaj unutar kojeg svi sudionici imaju priliku osvojiti vrijedan novčani iznos, a s njime i brojne pogodnosti i dodatne nagrade. Naime, OTP banka za 100 je studenata pripremila do 300 kuna na Visa web prepaid kartici, a evo kako doći do tog iznosa!

Spas za opustošene novčanike: OTP banka nagrađuje studente novčanim iznosima!

Za sve kojima su novčanici prazni, a koji trebaju printati skripte, plaćati članarine u knjižnicama i teretanama ili pak kupiti rođendanski poklon cimeru stiže dobra vijest. OTP banka, uz paket OTP Indeks i OTPeticu, 100 studenata nagrađuje iznosom do 300 kuna na Visa web prepaid kartici!

Popis znanja i vještina koji će vam zatrebati, a nećete ih steći na faksu!

Donosimo vam popis znanja i vještina koji će vam u skorije vrijeme, kad iziđete iz fakultetskih klupa, zasigurno trebati – i zbog pronalaska željenog radnog mjesta, jer je važan današnjim poslodavcima, i zbog svakodnevnog funkcioniranja.

Foodiversity otkriva kakvu hranu studenti preferiraju

Uživanje u ukusnoj hrani i negodovanje zbog okusa iz menze – nešto je što je zajedničko studentima iz koje god regije dolaze i u kojem god gradu studiraju, ali postoji par zanimljivosti o razlikovanju njihovih prehrambenih preferencija upravo prema tome otkud su.

Online shopping idealan je za izbjegavanje blagdanskih gužvi, ali pripazite na 5 stvari!

Donosimo vam 5 stvari o kojima vjerojatno ne promišljate, a na koje trebate pripaziti kako ne biste postali žrtva online prijevare i kako biste doista dobili željene proizvode.

Studenti nerijetko ne razlikuju bankovne kartice i račune – gdje se informirati?

Prosječna ocjena financijske pismenosti građana Hrvatske iznosi 11,7 od mogućeg 21 boda. A građani ipak, neovisno o svojem nedovoljnom znanju, svakodnevno koriste razne tipove financijskih usluga, što je svakako svojevrstan alarm.

Što studenti mogu reći roditeljima kada im prigovaraju da su stalno na mobitelu?

Imamo savjete kako objasniti roditeljima da su nas zadesile dobre tehnološke promjene, unatoč ponekim njihovim negativnim aspektima, odnosno provjerili smo što im je najbolje reći kada prigovaraju zbog vremena provedenog na mobitelu, laptopu, tabletu – jer očito je da to nerijetko čine.