LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
PRIJAVE (12)

Sveučilište u Splitu traži zainteresirane sudionike za Festival znanosti 2020

Sudjelujte na ovogodišnjem Festivalu znanosti i predstavite javnosti svoje ideje.

Otvorene prijave za sudjelovanje na trećem Kongresu studenata biotehnologije

Kongres studenata biotehnologije pod nazivom In research we believe održat će se od 27. do 29. ožujka na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Organizator Kongresa je Udruga Probion uz suradnju Udruge studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci i Študentske organizacije Biotehniškog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 24. veljače.

Uskoro kreće drugi krug podjele državne STEM stipendije

Iz Ministarstva obavještavaju kako bi sljedeći tjedan trebalo doći do pomicanja rang-liste dobitnika državnih STEM stipendija.

Raspisan natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije, a ukupan iznos svake od njih po jednom je studentu 10 tisuća kuna. Prijave su moguće do 19. ožujka u ponoć.

„make me!“: 15 600 eura ide u ruke umjetnicima i dizajnerima – studentima i mladima

Do 2. ožujka traju prijave na natječaj „make me!“; izložit će se 20 najboljih prijavljenih projekata, a trima od njih bit će dodijeljene novčane nagrade.

SZZG traži nove članove u trima studentskim odborima

Rok za prijavu je 12. veljače u 12 sati, a je potrebno poslati potvrdu o studiranju na Sveučilištu u Zagrebu, životopis i kratko motivacijsko pismo.

Zaljubljenici u filmsku glazbu imaju priliku sudjelovati u ISFMF-u 2017 u Puli

Zaljubljen/a si u filmsku glazbu i zvuk? – Onda ne smiješ propustiti ISFMF 2017 u Puli na kojem deset studenata dobiva priliku sudjelovati, naučiti nešto novo i upoznati profesionalce iz industrije filmske glazbe.

Traju prijave za Ismailia International Festival of Culture and Arts 2017.

Svaka grupa koja bude sudjelovala na festivalu treba isključivo predstaviti tradicionalnu glazbu i plesove svoje zemlje. Osim koncertnog programa, predviđeno je i održavanje radionica.

Svojom podrškom Marina Orsag povećava broj komičara i komičarki

Direktorica i producentica Studija Smijeha pruža priliku svima koji imaju smisla za humor da se kreativno razvijaju te da postanu dijelom hratske stand-up scene.

Stanford University dodjeljuje 100 Knight Hennessy stipendija

Sveučilište u Stanfordu raspisao je natječaj za Knight Hennessy stipendiju za diplomski studij. Stipendija pokriva školarinu, plaću, ostale akademske troškove te dodatnu financijsku pomoć.