LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

SZZG traži nove članove u trima studentskim odborima

Rok za prijavu je 12. veljače u 12 sati, a je potrebno poslati potvrdu o studiranju na Sveučilištu u Zagrebu, životopis i kratko motivacijsko pismo.

Rok za prijavu je 12. veljače u 12 sati, a je potrebno poslati potvrdu o studiranju na Sveučilištu u Zagrebu, životopis i kratko motivacijsko pismo.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu (SZZG) uputio je javni poziv za svoje odbore. Popunjavaju se mjesta u Odboru za informatizaciju i digitalizaciju, Odboru za studentsku zdravstvenu zaštitu i Odboru za međunarodnu suradnju. 

Odbor za informatizaciju i digitalizaciju traži 4 člana. Odbor od studenata zahtijeva istraživanje mogućnosti i predlaganje potencijalnih rješenja za digitalizaciju i informatizaciju sustava podrške studentima te umrežavanje administrativnih usluga (referada, student servis, studentski domovi, stipendije itd.).

Odbor za studentsku zdravstvenu zaštitu činit će 6 članova. Oni će se baviti primarnom zdravstvenom zaštitom studenata i njenom problematikom te provedbom promotivno-preventivnih programa i projekata s ciljem podizanja svijesti o zdravlju i zdravim stilovima života među studentima.

Odbor za međunarodnu suradnju traži 4 člana. Ovaj se odbor bavi podizanjem svijesti studenata o važnosti sudjelovanja u programima mobilnosti i međunarodnim projektima te umrežavanjem s inozemnim studentskim predstavničkim tijelima radi razmjene dobre prakse, znanja i iskustava. 

Za navedena mjesta prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu. Potrebni su im potvrda o studiranju, životopis i kratko motivacijsko pismo, koje šalju na adresu e-pošte studentski.zbor@gmail.com. Rok za prijavu za sve Odbore je 12. veljače u 12 sati. 

FOTO: STUDENTSKI.HR