LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
popust (41)

Sveučilišna knjižara do kraja rujna nudi značajne popuste

Knjižara „Citadela” studentima osigurava popuste od 30% sve do 30. rujna 2020. godine.

Drastično snižena cijena ulaznice za dubrovačke zidine!

Zbog trenutne situacije do 30. lipnja cijena ulaznice za najmonumentalnije fortifikacijske spomenike u Europi snižena je za 150 kuna, neovisno o statusu osobe.

Sveučilišna knjižara nudi značajne popuste

Do 30. lipnja moguće je kupiti sva sveučilišna izdanja po 30% nižim cijenama.

Arriva poklanja 30% popusta za online kupnju karte!

– Online kupnjom karte u razdoblju od 14. 5. 2020. do 31. 5. 2020. godine poklanjamo ti promo-kod kojim ostvaruješ popust od 30% na cijenu karata prilikom tvoje sljedeće online kupovine. – poručuju iz Arrive.

Izvrsna ideja za teambuilding: Članice naše redakcije s puškama u rukama

Iako ideja laser taga možda za sobom povlači misli poput: to je za dečke, to je za djecu, to nije za mene, nisam taj tip, odlična zabava, nabrijanost i uživljenost naših novinarki i lektorica opovrgava sve navedeno i već smo po izlasku, na pragu 22. paviljona, imale želju vratiti se. I svakako hoćemo, ako ne u istom sastavu, definitivno vodimo prijatelje, dečke, cure, mame, susjede.

Povodom Međunarodnog dana mladih nudi se 40% popusta na putovanje vlakom

Ako ste ovih dana planirali putovati vlakom unutar zemlje, iskoristite posebnu priliku koju HŽ nudi 12. kolovoza.

Savjeti za pametno planiranje putovanja – od leta do baterije fotoaparata

Organizacija putovanja često izgleda jednostavnije nego što jest. Donosimo savjete kako povoljnije letjeti, riješiti se muka pri pakiranju i bezbrižno krenuti u razgledavanje.

Omiljeni sajam svih knjigoljubaca u utorak se vraća na Velesajam

Ovogodišnji Interliber svoja vrata otvora 13. studenoga, a ulaz je na sajam već tradicionalno besplatan. Posjetite knjiški raj i uživajte u ogromnoj ponudi koju su za vas pripremili organizatori te brojnim popustima.

I kurve zarađuju više od mene, a ranije završavaju „smjenu”

Kod nje vam nema popusta za studente ili umirovljenike. Tarifa je tolika, pa se ti prijatelju misli je l' imaš il' nemaš para. Da mi je vidjeti tog studenta koji može platiti kurvu. Bar na pola sata.

„Sea Star": Objavljen raspored po danima

Uoči starta specijalne akcije ulaznica, „Sea Star Festival" otkriva raspored nastupa najavljenih izvođača po danima na dvije najveće pozornice.