LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TRŽIŠNA ZNANJA

Campster vam daruje: prilika koja vam može promijeniti karijeru i iskustvo studiranja!

Samo odaberite tečaj koji najbolje odgovara vašim ciljevima i interesima te započnite svoje usavršavanje na Campsteru uz poseban i jedinstveni popust koji traje samo do kraja lipnja!

Samo odaberite tečaj koji najbolje odgovara vašim ciljevima i interesima te započnite svoje usavršavanje na Campsteru uz poseban i jedinstveni popust koji traje samo do kraja lipnja!

Sigurno znate koliko je važno konstantno poboljšavati svoje znanje i vještine kako biste bili konkurentni na tržištu rada. No, jeste li razmišljali o tome da, osim formalnog obrazovanja, možete steći i neformalne vještine koje su jednako važne u vašem osobnom i profesionalnom razvoju?

 

Neformalne vještine uključuju sve što naučimo izvan školskih klupa, a te vještine mogu biti raznolike – od sposobnosti timskog rada, preko komunikacijskih vještina, do organizacijskih sposobnosti. Ujedno, stjecanje neformalnih vještina pomaže vam razviti svoju osobnost i samopouzdanje, ali i osigurati bolje poslovne prilike.

 

Gdje možete steći neformalne vještine? Na Campsteru!

 

Za one koji nisu upoznati s Campsterom, riječ je o najvećoj online platformi na Balkanu s preko pola milijuna korisnika. Platforma nudi širok izbor tečajeva u različitim područjima. Bez obzira na to jeste li studenti ili profesionalci, na Campsteru ćete naći brojne oblasti za usavršavanje i razvoj svojih vještina na jednostavan i interaktivan način.

 

Zašto biste trebali odabrati upravo Campster?

 

Za početak, njihov pristup učenju temelji se na gejmifikaciji, pa se čestim provjerama znanja, kvizovima i interakcijom lako i zanimljivo stječe znanje. Imaju preko 80 tečajeva u različitim kategorijama, što vam daje mnoštvo prilika da se usavršite na osobnom i profesionalnom planu.

 

Kada je riječ o učenju, znamo da je važno da imate pristup najnovijim informacijama i tehnologijama. Zato su Campster tečajevi uvijek ažurirani s najnovijim informacijama i tehnikama, kako biste imali priliku steći vještine koje su tražene na tržištu rada.

 

Campster tečajevi dizajnirani su tako da omogućuju fleksibilnost u učenju. Možete pristupiti materijalima kad god želite i učiti u svom vlastitom tempu. Uz svaki tečaj dobijete i mentore koji su stručnjaci u svojim područjima i pružaju vam kvalitetnu edukaciju, uz priliku da postavite pitanja i dobijete savjete iz prve ruke.

 

Dođi i ti do tržišnih znanja na Campsteru!

 

Campster je nastao kako bi vam pružio pristupačno obrazovanje i pomogao vam u ostvarenju vaših ciljeva. Sada, uz poseban i jedinstveni popust koji traje samo do kraja lipnja!

 

Klikom na OVAJ link ostvarujete 30% popusta na svih 80 tečajeva u ponudi Campstera! Samo odaberite tečaj koji najbolje odgovara vašim ciljevima i interesima te započnite svoje usavršavanje na Campsteru!

 

Birajte tržišna znanja koja vas sigurno vode do uspjeha!

 

I to nije sve! Sad ide važan dio!

 

Uz svaki završeni tečaj, na Campsteru dobijete i službeni certifikat koji će vam pomoći da se istaknete na tržištu rada. Kako biste se pripremili za domaće i međunarodno tržište, Campster vam pruža priliku da steknete i certifikat na engleskom jeziku koji pokazuje i vaše znanje i sposobnost za područje koje želite!

 

Popust od 30% na svih 80 tečajeva u ponudi ograničen je, stoga iskoristite ovu ponudu i započnite svoj put prema uspjehu već danas!

FOTO: UNSPLASH