LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRAVA STUDENTSKA SRIJEDA

VELIKA NOVOST ZA STUDENTE Prvi trgovački lanac u Hrvatskoj s posebnim popustom baš za njih!

Studenti na blagajni ostvaruju poseban popust na ukupnu kupnju.

Studenti na blagajni ostvaruju poseban popust na ukupnu kupnju.

Trgovački lanac Tommy pripremio je poseban popust za studente. Svaka zadnja srijeda u mjesecu je studentska srijeda kada će svi studenti u Tommy prodavaonicama moći ostvariti popust od deset posto na ukupnu kupnju.

Kako bi ostvarili popust trebate samo pokazati svoju važeću iksicu na blagajni.

Projekt Tommy studentska srijeda nastao je suradnjom trgovačkog lanca sa Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu, a javnosti je predstavljen 24. listopada 2023. godine.
 

„Mislim da je to stvarno hvale vrijedan projekt, ne samo za studente, nego i za njihove roditelje jer ih oni u krajnjem slučaju financiraju. Mislim da je to jedna dobra mjera u današnje vrijeme inflacije i svega gdje su studenti zaista u određenom deficitu; i sa novcem i slično“ rekao je Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Split za Dalmatinski portal.

Planiraju projekt na nacionalnoj razini

 

„Niti jedan trgovački lanac nije imao ovakvu aktivnost. Mi smo to prepoznali. Prvi u Hrvatskoj počinjemo s time s nekakvom tendencijom da to bude nacionalni projekt“, ističe Dario Mamić, direktor korporativnih komunikacija tvrtke Tommy.


Projekt je pokrenut na inicijativu Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, a od studenata je dobio punu podršku i vrlo pozitivne reakcije.
 

„Mi smo proveli anketu među studentima koji su zaista oduševljeni ovakvom inicijativom i idejom. Na kraju krajeva, veliki je broj studenata koji žive u svojim stanovima, koji ne participiraju u menzi puno. Hrane se gotovim jelima iz Tommy dućana ili konzumiraju određeni drugi asortiman, tako da je ovo zaista konkretna mjera koja će njima pomoći“, zaključuje Jerko.

 


Da su sad i studenti došli na red kaže Dario Mamić i dodaje:
 

„Studenti su perspektivno jedna od najvažnijih društvenih skupina. Studenata je u gradu Splitu puno. Split je sveučilišni centar i mi želimo omogućiti da bolje i kvalitetnije žive, da povoljnije kupuju“, izvještava Dalmatinski portal.


Popust na cjelokupni asortiman uključuje i proizvode na akciji u svim prodavaonicama Tommy-ja.

Prva Tommy studentska srijeda je 25. listopada 2023.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA