LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
nagrade (142)

Sveučilište u Zagrebu dodjeljuje nagrade Andrija Mohorovičić, Fran Bošnjaković i Ars summa Universitatis

Senat zagrebačkog Sveučilišta raspisao je natječaje za dodjelu triju godišnjih nagrada. Riječ je o Nagradi Andrija Mohorovičić, Nagradi Fran Bošnjaković i Nagradi Ars summa Universitatis.

Hrvatski akademski sportski savez dodjeljuje godišnje nagrade u 9 kategorija; evo kako predložiti kandidate

Do 19. siječnja 2020. zaprimaju se prijedlozi kandidata za godišnju nagradu Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Dodjeljuje se u čak 9 kategorija.

Proglašeni dobitnici Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2018.

Ukupno će se 5 Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci dodijeliti 12. prosinca u Rektoratu. Pogledajte tko ih je zaslužio svojim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i umjetničkom radu.

Završene 34. Gavelline večeri; doznajemo tko je sve nagrađen

Biserka Ipša, Anica Tomić i Gea Vlahović odabrale su dobitnike nagrada za najbolju mušku ulugu, najbolju žensku ulogu, najbolju režiju te za najbolju predstavu ovogodišnjih Gavellinih večeri.

Mjuzikl „Sunset Boulevard” oduševio publiku

Dodijeljene su nagrade za najbolja umjetnička ostvarenja u programu riječkog HNK-a – publiku je osvojio mjuzikl „Sunset Boulevard”. Pogledajte što je još izdvojeno.

U tijeku prijave za Project Management Awards – za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje

Natječaj za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača otvoren je do 20. listopada 2019. Osim nagrada pobjednicima pruža priliku za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju iduće godine.

„Mlada nada”: Nagrađuju se najbolji seminarski, diplomski i završni rad te komunikacijski plan

Na Natječaj HUOJ-a za najbolji seminarski, diplomski, završni rad i komunikacijski plan studenti se mogu prijaviti do 4. listopada u 12 sati.

Hrvatski predstavnici osvojili 16 medalja na EUSA Combat prvenstvu

U Zagrebu je od 1. do 3. kolovoza održano Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima, a predstavnici Sveučilišta u Zagrebu osvojili su 13 medalja u svim zastupljenim sportovima. Predstavnici drugih hrvatskih sveučilišta i veleučilišta osvojili su još tri medalje.

U tijeku potraga za najboljim mladim europskim umjetnikom!

Trieste Contemporanea nagradit će najboljeg europskog umjetnika do 30 godina starosti vlastitom izložbom i uvrštavanjem u katalog. Natječaj je otvoren do 19. kolovoza.

Prilika za publikaciju kratke priče ljetne tematike i plaćeno ljetovanje na Braču

Kao i svake godine časopis Kvaka objavit će jednu kratku priču na tematiku ljeta i mora. Pobjednika očekuju primamljive nagrade ako svoju prijavu za natječaj pošalje najkasnije do 15. kolovoza.