LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
KD Vatroslav Lisinski (56)

HDU dodijelio posebno priznanje legendarnom bećaru

– U karijeri dužoj od pola stoljeća Šima Jovanovac dao je značajan doprinos domaćoj diskografiji. Vlasnik je prvog tamburaškog albuma u neovisnoj Hrvatskoj, a njegove pjesme odjekuju širom svijeta, svugdje gdje su naši ljudi. – izjavila je Maja Vidmar Klarić.

Studenti Muzičke akademije slave 350. obljetnicu Sveučilišta izvođenjem kontroverzne Beethovenove Devete simfonije

Jasenka Ostojić uvježbala je mlade glazbenike koji će, pod ravnanjem dirigenta Mladena Tarbuka, a povodom 350. obljetnice Sveučilišta, izvesti kontroverznu Beethovenovu Devetu simfoniju.

Novi fosili proslavili 50 godina, a nagrađeni su i Multi-platinum Award priznanjem za diskografska dostignuća

Spektakularan nastup Novih fosila u ispunjenoj Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski” ostavio je posjetitelje bez daha, a svečanost obilježavanja okrugle obljetnice upotpunila je i dodjela Multi-platinum Award priznanja najtiražnijoj pop-grupi.

Lajnapovci ususret nastupu: „Domaći humor i više je nego dostojan velike pozornice”

Vlatko, Saša, Aleks, Goc i Koza progovorili su jedni o drugima, najavili su svoj novi nastup u Lisinskom, a i primorali nas da požurimo po ulaznice za večer garantiranog smijeha.

Po njemu ime nosi koncertna dvorana, skladatelj je „Ljubavi i zlobe”, a rođen je prije 200 godina

Skladateljska karijera Vatroslava Lisinskog, rođenog prije 200 godina, trajala je 11 godina. Iz njegove je riznice proizašlo 145 djela, od kojih je najpoznatije „Ljubav i zloba”.

Najpopularnija domaća komičarska ekipa ove jeseni ponovno u Lisinskom

Večer puna smijeha očekuje vas u rujnu, kada će se pod reflektorima pozornice u Lisinskom naći Vlatko, Aleks, Goc, Koza i Saša. Za nastupe ovih komičara po cijeloj Hrvatskoj uvijek se traži mjesto više, zato je najbolje svoje mjesto osigurati na vrijeme.

Remek-djelo Meše Selimovića „Derviš i smrt” u baletnom izdanju stiže u Lisinski

Baletni ansambl splitskog HNK-a u Lisinskom će dočarati unutarnja ljudska propitkivanja i prenijeti radnju romana Meše Selimovića.

Stižu nove stipendije zahvaljujući smijehu od 2 i pol sata, petorci LAJNAP Comedy i više od 1800 ljudi

Aleksandar Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec priredili su dva i pol sata obilnoga smijeha nižući fore bliske kako mladima, tako i onim starijima koji su popunili sjedišta Velike dvorane te time prikupili nova sredstva za stipendiranje mladih u nezavidnom položaju.

„Najbolji za najbolje” – nastup najpopularnijih komičara u gradu za stipendije mladih

Ako trebate dobar povod za odlazak u Lisinski, humanitarni nastup stand-up komičara koji će vas svojim različitim stilovima, temama i formama nasmijavati cijelu večer, prava je zgoda. Završite nedjeljnu večer 18. studenoga 2018. uz zarazan i ujedno dobrotvoran smijeh.

Vlatko Štampar mnoge nasmijao forama o Međimurcima, muško-ženskim odnosima, svojoj visini

Rasprodana dvorana Vatroslava Lisinskog tresla se od smijeha zahvaljujući Štamparu i njegovim najboljim, probranim, žestokim, necenzuriranim forama.