LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
inozemstvo (63)

Objavljeni dobitnici financijske potpore za obavljanje stručne prakse u inozemstvu

Dva studenta Sveučilišta u Splitu ostvarila su pravo na obavljanje stručne prakse u inozemstvu u sklopu Erasmus+ programa.

Odluka o ukidanju zabrane prelaska granice odnosi se i na studente!

Hrvatski studentski zbor dobio je odgovor na pitanje koje je uputio Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske vezano za dolazak studenata iz inozemstva.

Za vas koji ste na Erasmusu ili radite u inozemstvu: Ministarstvo moli da se još ne vraćate u Hrvatsku

– Savjetujemo svim hrvatskim državljanima koji nemaju neodgodivu potrebu za putovanjem u Republiku Hrvatsku da ostanu u svojim mjestima boravka. – objavilo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

Work & travel pod upitnikom? Oglasile se agencije

Provjerili smo što agencije kažu o utjecaju koronavirusa na održavanje Work and Travel programa ove sezone.

Volontirajte u gradu Penicheu i provedite najviše pet mjeseci u Portugalu

U tijeku su prijave za volontiranje u portugalskom gradu Penicheu koje traje od siječnja do svibnja 2020. uz fleksibilno vrijeme volontiranja, ne kraće od mjesec dana.

U Osijeku se održava besplatno savjetovanje o studiranju u SAD-u

Mladi koji razmišljaju o studiranju u Americi imat će priliku saznati sve potrebne informacije na predavanju koje će se održati u Osijeku i Vukovaru u organizaciji EducationUSA centra i Američkog kutka.

IAESTE CROATIA raspisuje natječaj za plaćenu stručnu praksu u inozemstvu

Studenti prirodnih i tehničkih znanosti u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci, uključujući izvanredne, imaju se priliku prijaviti na plaćenu stručnu praksu u inozemstvu. Prijave traju do 24. veljače.

Iz studentske perspektive: prednosti i nedostaci zapošljavanja u inozemstvu

U današnje vrijeme mladi ljudi muku muče ne samo s odabirom posla već i s odlukom hoće li ostati u svojoj državi ili je napustiti. Postoje brojne alternative koje možemo odabrati, no sve nose svoje prednosti i nedostatke.

ETW organizira još jedan sajam obrazovanja u inozemstvu

Školarci, studenti i roditelji imaju još jednu priliku da saznaju više o studiju, stipendijama, srednjim školama i tečajevima stranih jezika u inozemstvu.

„Svatko sam donosi odluku o studiranju u inozemstvu, a mi smo tu da pružimo pomoć."

USHI je novoosnovana udruga čiji je cilj ujediniti sve studente koji svoje studentske dane provode u inozemstvu te pomoći onima koji se tek odlučuju upustiti u takvo što. U razgovoru s članovima predsjedništva Udruge saznali smo na koji će način pomagati studentima te kako će se razvijati u narednoj godini.