LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volontiranje u inozemstvu

Koje su mogućnosti volontiranja kroz Europske snage solidarnosti?

Na predavanju će se predstaviti mlade osobe koje volontiraju diljem svijeta.

Na predavanju će se predstaviti mlade osobe koje volontiraju diljem svijeta.

Udruga Zamisli organizira interaktivno predavanje Mogućnosti volontiranja kroz Europske snage solidarnosti koje će se održati u petak, 25. ožujka 2022.godine s početkom u 16:00 sati putem Zoom platforme.

 

U prvom dijelu predavanja predstavit će se Ocean znanja, udruga koja je usmjerena na rad s volonterima u Hrvatskoj i izvan nje te objasniti kako ostvariti volontiranje u inozemstvu u suradnji s njima.

U drugom dijelu predstavit će se tri mlade osobe koje trenutačno volontiraju kroz Europske snage solidarnosti na Karibima, u Nizozemskoj i Belgiji i prenijeti svoje iskustvo i doživljaj volontiranja i života u stranoj zemlji. Na kraju predavanja je ostavljen prostor za pitanja sudionika.

 
Prijaviti se možete putem prijavnice na poveznici ili putem Facebook stranice Centra za mlade Zagreb. Svi prijavljeni na e-mail adresu će primiti Zoom link za povezivanje najkasnije dan prije predavanja.


Aktivnost organizira Udruga Zamisli kao Eurodesk multiplikator Agencije za mobilnost i programe EU, a predviđeno trajanje je 2 sata.

FOTO: PIXABAY