LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
informiranje (61)

Studenti nerijetko ne razlikuju bankovne kartice i račune – gdje se informirati?

Prosječna ocjena financijske pismenosti građana Hrvatske iznosi 11,7 od mogućeg 21 boda. A građani ipak, neovisno o svojem nedovoljnom znanju, svakodnevno koriste razne tipove financijskih usluga, što je svakako svojevrstan alarm.

Dođi na Dan otvorenih vrata Tekstilno-tehnološkoga fakulteta

Dan otvorenih vrata namijenjen je prvenstveno maturantima srednjih škola koje zanima kreativni rad u području tekstilne tehnologije i inženjerstva ili modnog dizajna te koji o tome žele saznati više.

Dođite na kavu i upoznajte se s radom Savjeta mladih Grada Rijeke

Saznajte koja je uloga Savjeta mladih u rješavanju problema i odgovaranju na potrebe mladih grada Rijeke, te kako se i vi možete uključiti u njihov rad.

Mladi imaju priliku saznati sve o radničkim pravima; kreću radionice „Znaš li svoja radnička prava?” i „Rad po mjeri čovjeka”

Uskoro se održavaju radionice koje će pomoći mladima da se snađu nakon dolaska na tržište rada te da saznaju više o svojim radničkim pravima.

Besplatno preuzmite e-priručnik „Brže do posla”

Kroz projekt „Kutak za informiranje mladih“ Studentski informativni kutak, u partnerstvu s Institutom za stručno usavršavanje mladih, tijekom 12 mjeseci radi na informiranju mladih na području Grada Zagreba, a u njegovu sklopu nastaje i priručnik „Brže do posla”.

Sajam u Novom Čiču pokazat će što organizacije rade za dobrobit mladih

– Cilj je događaja osvijestiti mlade da imaju pravo na informiranje. Sajam će im pružiti informacije koje ih zanimaju. – poručuju iz Udruge Zamisli.

SIK u Infocentru organizira besplatne konzultacije za mlade

Brojne informacije moguće je dobiti u novom SIK-ovom Infocentru, na zagrebačkoj adresi Remetinečka cesta 7 svakog radnog dana između 8 i 16 sati uz prethodnu najavu.

SIK pokrenuo novi projekt; ponovno pruža besplatne usluge mladima u info centru

Jedna je od glavnih aktivnosti novoga SIK-ova projekta ponovno pokretanje informativnog centra, a u fokusu su mu pitanja zapošljavanja, mobilnosti i aktivnog sudjelovanja u društvu.

Dodjeljuju se nagrade Altiero Spinelli u vrijednosti od 25 000 eura za radove usmjerene interesima mladih

Europska komisija otvorila je natječaj svim građanima i nevladinim pravnim osobama EU-a za nagradu Altiero Spinelli za informiranje. Prijave radova zaprimaju se do 7. siječnja.

Splitski studenti imaju priliku saznati sve o Erasmus+ programu

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu 12. rujna organizira Info dan radi informiranja studenata o Erasmus+ programu.