LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Centra za razvoj mladih

Studentima će uskoro novi izvor informacija biti časopis „Studentska mreža”

Uskoro će biti predstavljena „Studentska mreža” – časopis koji će studente kroz 5 rubrika upoznati sa svim područjima studentskog života u Zagrebu.

Uskoro će biti predstavljena „Studentska mreža” – časopis koji će studente kroz 5 rubrika upoznati sa svim područjima studentskog života u Zagrebu.

Informiranost studenata o raznim aspektima studentskog života od iznimne je važnosti onima koji se ne oslanjaju samo na diplomu kada je u pitanju pronalazak posla po završetku fakulteta. Kako bi se pobrinuo da bitne informacije dođu do takvih studenata, Centar za razvoj mladih (CERM) zagrebačkim će studentima uskoro predstaviti časopis Studentska mreža.

Studenti nerijetko ni na višim godinama studija nisu upoznati s mogućnostima koje im se pružaju niti da već od prve godine studija bez obzira na (ne)iskustvo mogu biti aktivni građani koji će svojim radom i angažmanom u raznim studentskim udrugama i udrugama za mlade doprinijeti poboljšanju studentskog standarda te si time obogatiti životopis i istaknuti se na tržištu rada. Zahvaljujući časopisu koji će imati 5 rubrika – Studij, Studentski život, Institucije, Virtualni svijet i Posao, uskoro će imati najvažnije informacije na dlanu. 

Vrhunac projekta zagrebačkim će studentima biti predstavljen uživo na najfrekventnijim studentskim lokacijama, a upravo je prema njima i usmjeren cijeli projekt, pa će se listajući stranice imati priliku upoznati sa Sveučilištem u Zagrebu i svim njegovim dijelovima, ostvariti brojne studentske pogodnosti te si osigurati bolji položaj u društvu tijekom studija i nakon njega.

Više informacija bit će dostupno na Facebook stranici Studentska mreža, Instagram profilu studentskamreza, kao i na CERM-ovim web-stranicama, gdje studenti već sada mogu pratiti razvoj Studentske mreže.