LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
EFZG (53)

Uživo pratite obraćanje dekana Ekonomskog fakulteta

Dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu zbog izvanrednih okolnosti uživo će se obratiti studentima u dvama terminima, i to na hrvatskom i engleskom jeziku.

Film „Moneyball”, kokice, piće – besplatni za sve studente!

Svi studenti imaju priliku besplatno pogledati film o karijeri legendarnog sportskog menadžera Biliyja Beaneua, koji će posebno biti zanimljiv onima koje zanima sport, koji ne znaju po kojem principu veliki klubovi biraju igrače i onima koji jednostavno samo žele gledati Brada Pitta.

Predstavlja se preko 140 institucija za razmjenu studenata ekonomije

Međunarodni sajam mobilnosti, namijenjen studentima ekonomije, obuhvaća edukativna i zanimljiva predavanja te razgovore i predstavljanje preko 140 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu, a glavni je govornik Joe Bašić.

Studenti pripremaju Akademiju za OPG; počinje predavanjem o ulasku u poljoprivredu

Od 21. studenog do 19. prosinca u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Zagrebu održavat će se Akademija za OPG. Ulaz je besplatan, a u tijeku su prijave za prvo predavanje, posvećeno ulasku u poljoprivredu.

VIDEO: Evo što povezuje dečke iz grupe Pravila igre i studentice EFZG-a

– Lijepe uspomene iz studentskih dana te ljubav prema fakultetu bile su ključan okidač za ovu pjesmu. Spot je prepun autobiografskih elemenata koje smo doživjeli kroz naše petogodišnje studiranje. – rekao je Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda.

Predstavlja se novi studij EFZG-a – Upravljanje organizacijama i projektima u kulturi

Studij Upravljanje organizacijama i projektima u kulturi Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu upisuje svoju prvu generaciju studenata u akademsku godinu 2019/20, a njegovi će se program i ciljevi predstaviti u Arheološkom muzeju.

Kino se vraća na EFZG; studente čekaju i besplatne kokice

U sklopu projekta Ekonomske klinike 23. listopada na EFZG-u prikazat će se film „Snowden”, a prethodit će mu gostovanje zanimljivih govornika na temu zaštite osobnih podataka na internetu. Pridružiti se mogu svi zainteresirani studenti, a očekuju ih ugođaj prave filmske dvorane i besplatne kokice.

Kongresna dvorana EFZG-a premala za predavanje američkog veleposlanika W. Roberta Kohorsta

Povodom dobivanja prestižne američke AACSB akreditacije, kojom je EFZG ušao u zajednicu 5% najkvalitetnijih poslovnih škola u svijetu, veleposlanik Kohorst svojim je predavanjem ondje otkrio što smatra potrebnim za poslovni uspjeh te koje su razlike između hrvatskog i američkog sustava.

Stručnjaci za ljudske potencijale traženi na tržištu; upisuje se treća generacija na specijalistički studij

– Naš poslijediplomski specijalistički studij traje tri semestra, a posebnost je studija što postoji i tzv. pripremni semestar. Izvođenje nastave organizirano je na Ekonomskom fakultetu, a nastavu izvode ugledni profesori koji se u svom znanstvenom i stručnom radu bave područjem upravljanja ljudskim potencijalima ili temama koje su uz njega usko vezane. . – navodi prof. dr. sc. Željko Jerneić.

Poslovna ekonomija na EFZG-u među najboljim svjetskim studijima

Kvaliteta obrazovnog procesa i izvrsno iskustvo studiranja, odlični rezultati studenata i nastavnika, ali i utjecaj na gospodarstvo te strateški plan fakulteta da gradi inovacije ne zanemarujući tradiciju i mrežu alumnija samo su neki od razloga iz kojih je EFZG-u dodijeljena AACSB akreditacija.