LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekonomski fakultet u Zagrebu

Posjetite Tjedan studentskih udruga i obogatite studentski život – još samo sutra!

Ovo je idealna prilika za studente da saznaju više o različitim prilikama za osobni i profesionalni razvoj kroz rad u studentskoj zajednici.

Ovo je idealna prilika za studente da saznaju više o različitim prilikama za osobni i profesionalni razvoj kroz rad u studentskoj zajednici.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu domaćin je Tjedna studentskih udruga, koji traje od utorka, 8. listopada, a svi zainteresirani studenti mogu posjetiti info-pultove u auli fakulteta svaki dan od 10 do 16 sati. Tjedan je posvećen predstavljanju studentskih udruga i njihovih aktivnosti, pružajući studentima mogućnost da se informiraju o radu i projektima koje udruge organiziraju, kao i o načinima na koje se mogu uključiti.

Ovo je idealna prilika za studente da saznaju više o različitim prilikama za osobni i profesionalni razvoj kroz rad u studentskoj zajednici. Studentske udruge nude brojne aktivnosti koje mogu obogatiti studentski život, proširiti krug poznanstava te pomoći studentima da steknu dragocjena iskustva. Predstavnici udruga na raspolaganju su za sva pitanja i savjete o aktivnostima koje udruge provode, kao i o koristima koje učlanjenje donosi.

Na Ekonomiji osnovana Hrvatska akademija za menadžment, broji preko 120 članova



Tjedan studentskih udruga traje još sutra, pa se svi zainteresirani studenti pozivaju da posjete info-pultove i iskoriste priliku za učlanjenje, kao i za upoznavanje s kolegama i obogaćivanje studentskih dana.
IZVOR: EKONOMSKI FAKULTET U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA