LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
EFOS (29)

VIDEO: Devetero Erasmusovaca opisalo svoje iskustvo studiranja u Osijeku

Ekonomski fakultet u Osijeku i ESN Osijek proveli su projekt Erasmus Experience in Osijek, Croatia u kojemu su strani studenti iznijeli svoje iskustvo studiranja u Hrvatskoj.

Profesorica s EFOS-a pomaže u svladavanju poslovnog bontona

Svi zainteresirani pozvani su na sudjelovanje u online radionici profesorice Helene Štimac na kojoj će ovladati poslovnim bontonom.

S EFOS-a pozivaju na sudjelovanje u istraživačkim studijama

– Kolegiji na diplomskom studiju projektne zadatke studenata usmjerili su na istraživački rad kojim bi se doznale preokupacije građana u doba izmijenjena načina života. – ističu s EFOS-a.

Studenti žele pokazati kako žene spajaju privatni i poslovni život

Pokazati kako se žene snalaze u svakodnevnom izazovu spajanja privatnog i poslovnog života jedan je od ciljeva EWoB-a u organizaciji projekta „Žene u poduzetništvu: Organizacija je ključ uspjeha”.

Nova je era poduzetništva; studenti su je odlučili približiti Osječanima!

Od utorka do četvrtka, zahvaljujući studentima iz EWoB-a, Osječani imaju priliku poslušati što stručnjaci kažu o novoj eri poduzetništva, ali i o svojim putevima kroz izazove suvremenog društva.

INTENSE, projekt promoviranja međunarodne suradnje, privodi se kraju na Ekonomskom fakultetu

Međunarodni projekt INTENSE koji spaja studente s europskim suradnicima privodi se kraju konferencijom na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u srijedu, 12. lipnja, s početkom u 10:30.

Studente se upoznaje s poduzetništvom na poljima ugostiteljstva, modnog dizajna, influencer-marketinga

Studenti Ekonomskog fakulteta, ali i svi zainteresirani studenti i mladi imaju priliku upoznati se s poduzetništvom na panelu gdje će im se predstaviti ugostiteljski objekti, modni dizajner i influencerice.

Posljednjega dana Kreativne riznice 2019. održano Milenijsko natjecanje iz kreativne industrije

Proglašeni su pobjednici četiriju kategorija Milenijskog natjecanja iz kreativne industrije. Nagrada je dodijeljena i prof. dr. sc. Jasni Horvat.

Kreativna riznica u punom je jeku, a zainteresirani se još stignu pridružiti

Nakon što je prorektor za umjetnost, kulturu i međuinstitucijsku suradnju, red. prof. art. Robert Raponja, svečano otvorio Kreativnu riznicu, započeo je bogat ovogodišnji program koji će do 13. travnja obuhvatiti više od 60 događanja.

Svaki se uspješan čovjek po nečemu razlikuje od prosjeka; Mihajlović i Bengeri otkrili što je kod njih prevagnulo

Ekonomski fakultet prva je postaja Maratona karijera u Osijeku, a dvojica uspješnika održala su vrlo zanimljiva edukativna predavanja na kojima su se mogli čuti brojni korisni savjeti vezani uz poduzetništvo i digitalni marketing.