LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Umjetna inteligencija – nova era poslovanja

Kako umjetna inteligencija mijenja poslovanje? Saznajte na EFOS Business Forumu

Sudionici će imati priliku sudjelovati u razgovoru o ključnim pitanjima budućnosti poslovanja i primjeni umjetne inteligencije.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u razgovoru o ključnim pitanjima budućnosti poslovanja i primjeni umjetne inteligencije.

Ekonomski fakultet u Osijeku (EFOS) organizira Drugi EFOS Business Forum pod nazivom Umjetna inteligencija – nova era poslovanja, koji će se održati 24. listopada 2024. godine, s početkom u 11 sati. EFOS Business Forum promovira inovacije i poslovnu izvrsnost te potiče dijalog između akademske zajednice, stručnjaka i poslovnih lidera.

Glavna tema ovogodišnjeg foruma bit će primjena umjetne inteligencije u poslovanju te njezin utjecaj na inovacije i konkurentnost. Sudionici će imati priliku sudjelovati u razgovoru o ključnim pitanjima budućnosti poslovanja i primjeni umjetne inteligencije.

Osječki studenti prikupljaju donacije za pomoć udruzi roditelja djece oboljele od malignih bolesti



Forum će započeti uvodnim predavanjem pod nazivom Quo Vadis AI (Domine)?, koje će održati izv. prof. dr. sc. Robert Kopal, stručnjak za analitiku i primjenu umjetne inteligencije. Nakon predavanja slijedi panel-rasprava u kojoj će sudjelovati vodeći stručnjaci iz različitih industrija. Panelisti će biti izv. prof. dr. sc. Robert Kopal s Effectusa, Feđa Ivanšić iz tvrtke Barrage, Juraj Bilić iz CARNET-a, Ivan Hećimović iz Zagrebačke banke, Tanja Pureta iz Ramira te Marijana Šarolić Robić iz organizacije CRO Startup. Cilj rasprave je pružiti uvid u praktičnu primjenu umjetne inteligencije u poslovanju i razgovarati o izazovima digitalnog doba.

Obljetničko izdanje „Kreativne riznice” Ekonomskog fakulteta u Osijeku



Svi zainteresirani, uključujući studente, profesore i stručnjake, pozvani su da se pridruže Forumu. Dolazak se može prijaviti putem obrasca ili QR koda dostupnog na službenoj stranici Fakulteta. Za dodatne informacije posjetite web stranicu EFOS-a ili kontaktirajte organizatore putem e-maila na business.forum@efos.hr.
IZVOR: EKONOMSKI FAKULTET U OSIJEKU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA