LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Dani komunikacija (43)

Zbog koronavirusa odgađaju se Dani komunikacija!

Festival tržišnih komunikacija umjesto u travnju započet će 29. listopada 2020. kada će u rovinjskom hotelu Lone ugostiti niz fascinantnih predavača iz cijeloga svijeta.

Vrhunski mentori dolaze na Young Lions School; prijave su još u tijeku

Natjecanje koje mladim domaćim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, a potom i najbolji na svijetu, ove godine 2. travnja na Danima komunikacija predstavlja Young Lions School, uz profesore kakve ste oduvijek željeli.

Vodeći kreativci svjetskih top-lista na Danima komunikacija

Forbes i The Drum uvrstili su ih među top 25 svjetskih kreativaca – Rei Inamoto i Merlee Jayme na glavnoj festivalskoj pozornici otkrit će što je potrebno kako biste uspjeli, a potom i ostali zapamćeni u eri hiperprodukcije i jednoličnosti.

Na Danima komunikacija predviđa se budućnost PR-a; sprema se i poseban sadržaj za studente te struke

PR lideri gostuju na Danima komunikacija! Jedna od najutjecajnijih osoba globalne industrije odnosa s javnošću – Paul Holmes i višestruko nagrađivani komunikacijski ekspert David Orlic otkrivaju što donosi budućnost i kako se pripremiti za izazove.

Futurolog i evanđelist koji će spasiti svijet od dosade stižu na Dane komunikacija

Inovacije dvojice jedinstvenih predavača i vizionara inspirirat će vaše poslovne poteze. Na Dane komunikacija od 2. do 5. travnja dolaze evanđelist James Whittaker i futurolog Ari Popper, koje su angažirali čak i FBI i NATO.

Emmyjem nagrađivani dizajner Chris Do dolazi na Dane komunikacija

Kako raditi ono što volite i pritom ne prodati dušu u potrazi za zaradom? S odgovorima na Dane komunikacija dolazi Jedi Master dizajna – Chris Do!

Prvo desetljeće IdejaXa i MIXXa u znaku zanimljivih novosti za prijavitelje

Prijave za prestižna natjecanja IdejaX i MIXX službeno su otvorene, a jubilarnu desetu godišnjicu obilježavaju novosti koje će možda baš vas odvesti sve do Cannesa.

Najutjecajniji oglašivač svijeta i poznati bihevioralni strateg na Danima komunikacija

Poznata su prva imena festivala – Keith Weed, kojeg Forbes već treću godinu u nizu proglašava najvećim i najutjecajnijim svjetskim marketingašem, potvrdio je dolazak u Hrvatsku na Dane komunikacija, a najavljen je i Rory Sutherland, britki strateški um, autor i ekscentrični govornik s milijunima pregleda na TED Talku.

„F*** advertising. Love advertising”; poznate informacije o idućim Danima komunikacija

Dani komunikacija, međunarodno prepoznat festival kao jedan od najboljih na svijetu, održat će se od 2. do 5. travnja 2020. pod nazivom „F*** advertising. Love advertising”. Najveći svjetski kreativci, najutjecajniji pojedinci unutar komunikacijske industrije, futuristi i evanđelisti samo su neki od predavača koje organizatori najavljuju.

Britanci Dane komunikacija uvrstili među najbolje evente na svijetu

Inovativnost „Dana komunikacija” prepoznata je u jakoj kategoriji Best Longstanding Association Event, čime se HURA-in i IAB-ov festival plasirao među finaliste koji će ishod natjecanja saznati u listopadu.