LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Napetije nego ikad

VIDEO: Stigao trailer za četvrtu sezonu „Stranger Things”

Dugoočekivani trailer za četvrtu sezonu najbolji do sad.

Dugoočekivani trailer za četvrtu sezonu najbolji do sad.

Prošle su već više od dvije godine otkako je izašla treća sezona hit serije Stranger Things. Fanovi nestrpljivo iščekuju kada će izaći i četvrta, a svakim danom smo sve bliže Upside Downu. U tom iščekivanju, izašao je i trailer koji obećava najnapetiju sezonu do sad.

Nakon dugo odgađanja, prvi dio Stranger Thingsa konačno će debitirati u svibnju, a nakon pauze izaći će i drugi dio u srpnju. No, na temelju trailera ne možemo očekivati da će svi naši omiljeni likovi preživjeti do drugog dijela. Kreatori najavljuju najopasniju sezonu do sada, a odbrojavanje do rata među svjetovima službeno je započelo. 

Ne samo da donosi opasnost i rat, u ovoj sezoni pojavit će se i glumac Robert Englud koji je davne 1984. godine u filmu A Nightmare on Elm Street utjelovio legendarnog Freddyja Krugera, jednog od najpoznatijih horor likova u povijesti. Englud će utjeloviti gospodina Creela čija priča u traileru nagovještava da bi četvrta sezona mogla uključivati i putovanje kroz vrijeme


Velik dio promocije Stranger Thingsa predstavlja jezivu napuštenu kuću i namještaj koji odaju elemente nekih od najpoznatijih horora poput Isijavanja i filma Ono. 

Službeni sinopsis ove sezone na Netflixu glasi: 

- Prošlo je šest mjeseci od bitke kod Starcourta, koja je Hawkinsu donijela teror i uništenje. Boreći se s posljedicama, naša grupa prijatelja je po prvi put razdvojena - a snalaženje u složenostima srednje škole nije ništa olakšalo. U ovom najranjivijem vremenu, nova i zastrašujuća nadnaravna prijetnja izbija na površinu, predstavljajući jezivu misteriju koja bi, ako se riješi, mogla konačno stati na kraj užasima Upside Downa.

Po svemu sudeći ovo će biti najnapetija sezona do sad, a u kalendarima zabilježite 27. svibnja kada debitira nova sezona Stranger Thingsa. 

FOTO: PEXELS