LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najdraži animirani profesor

Profesor Balthazar odnedavno je dostupan na YouTubeu

Dostupna je cijela prva sezona Profesora Balthazara na hrvatskom, ali i na engleskom jeziku.

Dostupna je cijela prva sezona Profesora Balthazara na hrvatskom, ali i na engleskom jeziku.

Staložen, analitičan i kreativan, profesor Balthazar uvijek je znao kako riješiti svaki problem svojih sugrađana, i to s puno empatije. Ovaj simpatičan znanstvenik iz Balthazar grada svojom je pozitivnošću obilježio djetinjstva mnogih generacija – iako se snimao od 1967. do 1978. godine, na malim ga ekranima možemo vidjeti i u današnje vrijeme. 

Profesor Balthazar sniman je u Zagreb filmu te je i dan danas najuspješniji projekt Zagrebačke škole crtanog filma. Njegov lik osmislio je Zlatko Grgić, ime mu je dao Pavao Štalter, a na projektu je radilo preko 20 ljudi. 

Ova animirana serija sastoji se od četiri sezone s ukupno 59 epizoda od kojih svaka traje pet do deset minuta, a obožavatelje će razveseliti vijest da je cijela prva sezona dostupna na YouTubeu, na hrvatskom i na engleskom jeziku.

Za ovjekovječenje lika i djela profesora Balthazara na YouTubeu zaslužna je Udruga profesor Baltazar koja promiče vrijednost znanja, kreativnosti i poštenja koje profesor Balthazar simbolizira. 

– Cijela prva sezona Profesora Baltazara dostupna je na hrvatskom i engleskom jeziku na YouTube kanalu Profesor Baltazar – uživajte u crtićima i pretplatite se na novosti. – poručili su iz Udruge na svojoj Facebook stranici. 

Epizode Profesora Balthazara dostupne su na poveznici

FOTO: FACEBOOK | UDRUGA PROFESOR BALTAZAR