LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novost na društvenim mrežama

Omogućeno naručivanje hrane na Facebooku

Facebook je postao partner nekih restorana pa je svojim korisnicima uveo mogućnost naručivanja hrane.

Facebook je postao partner nekih restorana pa je svojim korisnicima uveo mogućnost naručivanja hrane.

Korisnici najpopularnije društvene mreže – Facebooka u samo nekoliko klikova mogu naručiti hranu na webu ili mobilnoj aplikaciji. U izborniku se pojavila nova ikona u obliku hamburgera pod nazivom Order food, odnosno naruči hranu. 
 
Naime, Facebook je postao partner nekih restorana i uveo novu opciju naručivanja hrane. Najpoznatiji su im partneri Chipotle Mexican Grill, Jack in the Box, Five Guys i Papa John’s, stoga je ova opcija dostupna samo korisnicima u SAD-u. No, nije nerealno da će se ista uskoro pojaviti i u Hrvatskoj.
 
Nova opcija preusmjerava korisnike društvene mreže na stranicu s popisom svih restorana u blizini koji dostavljaju hranu pomoću svojih Facebook stranica. Na tom se popisu može odabrati način naručivanja – koristeći stranicu odabranog restorana ili odabirom najbližeg restrorana. Nakon toga prikazuje se se popis jela i pića te način plaćanja. Platiti se može direktno Facebookom ili u gotovini.  Osim toga, korisnici mogu odabrati žele li da im se hrana dostavi ili da je osobno preuzmu.
FOTO: PDPHOTO.ORG