LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljubavne veze

Naučite psihološke trikove za bolji odnos s partnericom!

Otkrijte na koji način privući djevojku i ostvariti bolji odnos s njom.

Otkrijte na koji način privući djevojku i ostvariti bolji odnos s njom.

Jedni još uvijek nisu pronašli svoju bolju polovicu i ne znaju kako joj prići, a drugi možda žele stvoriti dublji i bolji odnos sa svojim partnericom. U nastavku otkrijte psihološke tajne uz pomoću kojih možda možete pridobiti pažnju željene djevojke.
 


VEZANO: 7 savjeta za unaprjeđenje prehranePsiholozi i stručnjaci u području veza i odnosa godinama istražuju trikove privlačnosti te načine na koje ljudi mogu privući drugu osobu, a ovo su neki od njih.
 

1. Stvaranje povjerenja uz pomoć ispitivanja osobnih i dubokoumnih pitanja

 

Ovo se naravno ne odnosi na sam početak odnosa u kojem tek doznajete osnovne informacije o svojoj partnerici, već na malo kasniju fazu tijekom koje stvarate uzajamno povjerenje. Pitanja o osobnim iskustvima u životu svoje partnerice i pozorno slušanje o njima može zaista utjecati na jačanje povezanosti između vas. Naime, iz psiholoških istraživanja dokazano je da kad je netko zaista povrijeđen svojim prijašnjim životnim iskustvima te razgovara o njima s drugom osobu, ispušta oksitocin, takozvani hormon ljubavi, koji pomaže u povezivanju i stvaranju dubljih odnosa.
 

2. Samopouzdanje i autentičnost

 

Samopouzdanje pozitivno utječe i privlači te je konstantan rad na njemu zaista bitan. Budite otvoreni glede vlastitih strahova i slabosti, jer to može izgraditi povjerenje i povezanost. Postavljanje realnih ciljeva i postizanje malih uspjeha može pozitivno utjecati na vaše samopouzdanje, a time i na način na koji će vas vaša partnerica doživljavati.
 

 

3. Humor i pozitivan stav

 

Humor je snažan alat za privlačenje, a smijeh stvara pozitivnu atmosferu i olakšava komunikaciju. Pokušajte održavati pozitivan stav i fokusirati se na optimistične aspekte života. Naučite čitati situaciju i koristiti odgovarajući humor bez vrijeđanja ili povrede. Također, korištenje sarkazma kao smisla za humor kod nekih može također pozitivno utjecati na stvaranje bližeg odnosa.
 


VEZANO: 10 savjeta za učinkovitije učenje


 

4. Emocionalna inteligencija

 

Razumijevanje vlastitih emocija i sposobnost prepoznavanja emocija drugih ključno je za uspješne međuljudske odnose, a izražavanje empatije i suosjećanja može izgraditi snažnu emocionalnu povezanost. Naučite upravljati stresom i konfliktima na zdrav način, što će zasigurno poboljšati vaše emocionalne vještine.
 

5. Ponašanje u skladu s vrijednostima

 

Ponašajte se u skladu s vlastitim vrijednostima, jer to čini vaš karakter dosljednim. Nemojte se pretvarati da ste netko tko niste kako biste privukli nekoga. Autentičnost je ključna. Razgovarajte o zajedničkim interesima i vrijednostima kako biste pronašli zajedničku osnovu.


 

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA