LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jednostavni recepti

Kako napraviti lazanje u kuhinji studentskog doma?

Ovu verziju lazanja moguće je pripremiti u tavi koju vjerojatno imate na policama ili u ormaru svoje studentske sobe.

Ovu verziju lazanja moguće je pripremiti u tavi koju vjerojatno imate na policama ili u ormaru svoje studentske sobe.

Ukusno jelo za koje vam inače treba pećnica, može se pripremiti i na jednostavniji način – u tavi. Naime, za pripremu ovih lazanja vam ne treba puno sastojaka, pećnica ili pleh. Dovoljni su sastojci i jedna tava.
 


Priprema


1. Narežite jedan luk i dvije mrkve na komadiće, usitnite dva režnja češnjaka te ih zatim zajedno pržite na tavi.

2. Dodajte mljeveno meso (400 g), malo soli, papra i druge začine po želji, zatim poklopite tavu i ostavite da se kuha nekoliko minuta.

3. U tavu dodajte 400 ml umaka od rajčice i preko toga stavite kore za lazanje te ponovno poklopite tavu.

4. Dodajte sir i peršin na vrh, količina ovisi o tome koliko volite sir, poklopite i kuhajte dok se sir ne rastopi.

Uživajte u ukusnoj verziji lazanja, prilagođenoj životu u studentskom domu.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA