LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kuhajte sa Studentskim

Jednostavni, studentskom budžetu prihvatljivi sendviči idealni za uživanje uz serije

U svega 20-ak minuta uz recept koji donosimo napravite idealnu, brzu večeru za ležernu večer koju ćete provesti izvaljeni na kauču.

U svega 20-ak minuta uz recept koji donosimo napravite idealnu, brzu večeru za ležernu večer koju ćete provesti izvaljeni na kauču.

Bez obzira na to jeste li vješti u kuhanju ili vam je to znanstvena fantastika, recept za sendviče koji danas donosimo u sklopu serije članaka Kuhajte sa Studentskim napravit ćete s lakoćom i uživati uz njih gledajući omiljenu seriju ili film sami, s curom, dečkom, prijateljima ili nekim drugim. Ako ste sami vegetarijanci ili su vaši gosti vegetarijanci, možete ga vrlo lako tome prilagoditi.

Sastojci:
  • salama
  • naribani sir
  • vrhnje ili mileram
  • kruh (obični ili tost)
  • začini.
Priprema:

Na tost ili tanje narezane šnite kruha stavite nadjev koji ste dobili tako što ste u jednoj posudi naribali salamu, sir, dodali par žlica milerama ili vrhnja i ubacili papar, sol, vegetu ili druge začine po želji. Rasporedite nadjev ravnomjerno i ubacite u zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva oko 10-15 minuta, odnosno dok se malo ne zapeče.

Ako želite vegetarijansku verziju, umjesto salame dodajte još nekoliko vrsta sira i sve skupa umiješajte te pecite na jednak način kao kada je u pitanju mesna verzija. Po želji na sendviče možete dodati kečap, salatu, kukuruz, papriku, što god želite – i to je to! 
FOTO: UNSPLASH