LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret Sea Star festivalu

Dubioza Kolektiv započela odbrojavanje do Sea Stara gerilskim showom na zagrebačkom Dolcu!

Umaška laguna Stella Maris 27. i 28. svibnja ugostit će velika glazbena imena.

Umaška laguna Stella Maris 27. i 28. svibnja ugostit će velika glazbena imena.

Odbrojavanje je počelo, do Sea Stara je ostalo još 20 dana, a najveći bend naše regije, Dubioza kolektiv, iznenadnim subotnjim performanceom u Zagrebu dali su veliki zamah ogromnom interesu koji već mjesecima vlada za umaški festival! Gerilska Dubiozina akcija na Dolcu, glavnoj zagrebačkoj tržnici, doslovce je započela s praskom, u sekundu nakon što se s Griča brda oglasio top i pretvorila se u rijetko viđeni Dubioza show.

Uz furioznu, 30-minutnu svirku i hitove „Volio BiH”, „USA”, „Himna generacije” i „Bubrezi” plesao je prepuni plac i time službeno označio ulazak u finalnu fazu pred početak održavanja prvog velikog hrvatskog festivala nakon dvogodišnje pauze.

– Ljudi, ljudi, ovako, naš prvi, PRVI nastup u Hrvatskoj nakon dvije i pol godine bit će na Sea Star festivalu u Umagu. To ne smijete propustiti! – poručila je Dubioza i žustro krenula u finale nastupa s velikim hitom „No Escape (From Balkans)”.

U lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja bend će donijeti apsolutnu greatest hits kolekciju, začinjenu premijerom pjesama s novog studijskog albuma „Agrikultura” koji izlazi u utorak, 10. svibnja.
 

Umaška laguna Stella Maris 27. i 28. svibnja ugostit će velika glazbena imena kao što su jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, vodeći regionalni izvođači kao što su Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, Mimi Mercedez te sjajna imena elektronske scene poput Insolate, Tijana T, Adiel i Brina Knauss, kao i mnogi drugi. Događaj kojim će se otvoriti europska festivalska sezona ujedno je i prvi veliki festival koji će se dogoditi u Hrvatskoj nakon dvije godine. Izuzetan interes rezultirao je prodajom više od 2/3 festivalskog kapaciteta uz interes koji nadilazi onaj od prve godine kada je kroz ulaze prošlo 50 000 posjetitelja! Ulaznice za Sea Star prodane su u 40 zemalja svijeta, uključujući prije svega regiju, Italiju, mnogo europskih zemalja, zatim SAD, Australiju i Japan, što također prelazi sve dosadašnje uspjehe.

Zbog ogromnog interesa publike iz cijele regije i Europe cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 13. svibnja do kraja dana! U prodaji su festivalske ulaznice po promocijeni od 279 kn. Kompletna ponuda ulaznice i smještaja može se pronaći na Ulaznice sekciji službenih stranica festivala.

FOTO: PRESS